Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Philips D1302B

Zobraziť katalóg
Philips D1302B
4,3 4 hodnotení
Domáci telefón bezdrôtový DECT, 10 melódií, displej 1.6 ", 50 kontaktov, čas, identifikácia volajúceho, zmeškané hovory
Kód:  TL501r22d Produktové číslo:  D1302B/53 Stránky výrobcu

Philips D1302B

Ste jedným zo zástancov využívanie klasických telefónov doma alebo v kancelárii? S domácim telefónom Philips D1302B dostanete kvalitný prístroj za cenu, ktorá určite poteší nielen vašu peňaženku. Telefón ponúka vynikajúce dizajnové spracovanie a naozaj širokú škálu funkcií, ktoré ocenia aj veľmi náročný používateľ.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný prístroj za nízku cenu
  • Zadná strana umožní príjemné držanie
  • Možnosť uložiť až 50 čísel
  • Rýchla voľba pre obľúbené kontakty
  • Veľký dosah antény
  • Možnosť zobrazenia zmeškaných hovorov
  • Možnosť výberu z 10 melódií

Nabušený funkciami

Telefón vám umožní ukladať až päťdesiat kontaktov do internej pamäte zariadenia. Vďaka tomu sa vám budú zobrazovať mená volaných a vy budete presne vedieť, s kým hovoríte ešte pred prijatím hovoru. Všetky ID volajúcich a dĺžka hovoru sa vám budú čisto zobrazovať na displeji s veľkosťou 1,6 palca. Veľmi dobre vyriešená zadná strana zariadenia vám nevykĺzne z spotené dlane a bude sa dobre držať.

Nová a vylepšená anténa vám dovolí pri telefonovaní chodiť po celom dome, prenosový dosah je naozaj veľký. V prípade, že ste priaznivcom volanie s voľnými rukami, môžete využiť funkciu handsfree a komunikovať pri práci. Táto funkcia vám umožní komunikovať aj s niekoľkými jedinci naraz. Vaše časté kontakty môžete umiestniť pod čísla klávesnice a vytočiť je jednoduchým jedným stlačením. Telefón vydrží až 16 hodín na jedno nabitie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co znamena presne DUO? su tam 2 pristroje, 2 nabijacky, 2 stojany? Mam doma len 1 linku, budu mi zvonit obidve sluchatka a moze sa hovor zdvihnut na ktoromkolvek z nich? Da sa volat lokalne z jedneho fonu na druhy akoby cez vysielacku?

Dobrý den, Můžou tyto telefony fungovat na základě vysílačky? chtěli bychom je použít do rodinného baráku pro dvě domácnosti na volání zdarma mezi sebou. Děkuji za odpověď.

Chtela bych vedet zda ma tento přístroj funkci hlasitého odposlechu a interkom.

Dobrý den, Zajímá mě jak je zakladna napájena, je jasné, že ze sítě adaptérem, ale mě zajímá napětí na vstupu do základny, potřebuji ho na chatu, kde nemáme síťový rozvod, ale pouze 12v rozvod. Děkuji

má tento telefon podsvietenú klávesnicu? Sú oba stojany pripojitelné na zásuvku (tj. nabíjajú sluchadlo oba stojany)?

Diskusia a poradňa k Philips D1302B
Príslušenstvo pre Philips D1302B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips D1302B.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií