PET PET

Philips D2301B

Zobraziť katalóg
Philips D2301B
4,0 3 hodnotení
Domáci telefón bezdrôtový DECT, 10 melódií, displej 1.8", 50 kontaktov, čas, handsfree, identifikácia volajúceho, zmeškané hovory
Kód:  TL501r3 Produktové číslo:  D2301B/53 Stránky výrobcu

Philips D2301B

Ste jedným zo zástancov využívanie klasických telefónov doma alebo v kancelárii? S domácim telefónom Philips D2301B dostanete kvalitný prístroj za cenu, ktorá určite poteší nielen vašu peňaženku. Telefón ponúka vynikajúce dizajnové spracovanie a naozaj širokú škálu funkcií, ktoré ocenia aj veľmi nároční používatelia.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný prístroj za nízku cenu
  • Zadná strana umožní príjemné držanie
  • Možnosť uložiť až 50 čísel
  • Rýchla voľba na obľúbené kontakty
  • Veľký dosah antény
  • Možnosť zobrazovať zmeškané hovory
  • Možnosť výberu z 10 melódií

Nadupaný funkciami

Telefón vám umožní ukladať až päťdesiat kontaktov do internej pamäte zariadenia. Vďaka tomu sa vám budú zobrazovať mená volaných a vy budete presne vedieť, s kým hovoríte ešte pred prijatím hovoru. Všetky ID volajúcich a dĺžka hovoru sa vám budú čisto zobrazovať na displeji s veľkosťou 1,8 palca. Veľmi dobre vyriešená zadná strana zariadenia vám nevykĺzne z spotenej dlane a bude sa dobre držať. Nová a vylepšená anténa vám dovolí pri telefonovaní chodiť po celom dome, prenosový dosah je naozaj veľký. V prípade, že ste priaznivcom volania s voľnými rukami, môžete využiť funkciu handsfree a komunikovať pri práci. Táto funkcia vám umožní komunikovať aj s niekoľkými jedincami naraz. Vaše časté kontakty môžete umiestniť pod čísla klávesnice a vytočiť ich jednoduchým jedným stlačením. Telefón vydrží až 16 hodín na jedno nabitie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips D2301B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips D2301B.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií