Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Philips D4501W biely

Zobraziť katalóg
Philips D4501W biely
4,4 5 hodnotení
Domáci telefón bezdrôtový DECT, displej 1,8", 10 melódií, 50 kontaktov, budík, podsvietená klávesnica, funkcie hlasitý hovor, zmeškané hovory, identifikácia volajúceho
Kód:  TL501r4g Produktové číslo:  D4501W/53 Stránky výrobcu

Philips D4501W biely

Domáci telefón Philips, to je dokonalý spoločník na spojenie so svetom. Vyznačuje sa luxusnou povrchovou úpravou, modernou eleganciou a predovšetkým krištáľovo čistou zvukovou reprodukciou, ktorá osloví i náročných používateľov. Okrem toho disponuje veľmi dlhým riadkom inteligentných funkcií, ktoré zabezpečia vaše maximálne pohodlie. Vrchnú časť prístroja zdobí 1,8" veľký kontrastný a výborne čitateľný displej. Nechýba ani tlmené biele podsvietenie uľahčujúce manipuláciu za zhoršených svetelných podmienok a v noci. Výkonná integrovaná dobíjacia batéria poskytne až 16 hodín hovoru a 250 hodín prevádzky v pohotovostnom režime na jedno nabitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektná reprodukcia hlasu volajúceho
  • Nízka spotreba elektrickej energie
  • Výborne čitateľný displej s podsvietením
  • Režim handsfree
  • Profily MySound
  • Veľa inteligentných funkcií a vlastností

Krištáľovo čistý zvuk

Desiatky rokov skúseností a nespočetných investícií do výskumu a vývoja holandského giganta Philips zaručujú tú najvyššiu možnú kvalitu. Telefón disponuje špeciálne navrhnutou akustickou konštrukciou a kvalitným zabudovaným reproduktorom. Dohromady tvoria perfektnú kombináciu, ktorá so sebou prináša ostrú, čistú a autentickú interpretáciu hlasu na druhej strane. Ako by osoba stála hneď vedľa vás.

Okrem klasického vybavenie telefonátu máte na výber aj režim handsfree, ktoré zosilňuje hlas volajúceho. Vďaka tomu môžete počas hovoru hovoriť a počúvať, bez toho aby ste prístroj držali pri uchu. Ideálna voľba pokiaľ sa do komunikácie chce zapojiť viac ľudí naraz.

Dokonalý po všetkých smeroch

Pri tvorbe telefónu mysleli dizajnéri snáď na každú maličkosť, a preto ho vybavili niekoľkými šikovnými funkciami, ktoré vám doslova uľahčia život. Počnúc internou pamäťou, kam uložíte až 50 kontaktov - ku každému z nich možno priradiť až 2 čísla - a končiac blokovaním hovorov, tichým režimom, či profil MySound. Pretože je vnímanie tónov subjektívne záležitosťou a každý preferuje niečo iné, nechýba práve ony, zákazníkmi veľmi obľúbené, nastaviteľné zvukové profily, prostredníctvom ktorých si vyladíte prichádzajúci hlas presne podľa vašich preferencií. Jemný a priateľský, ostrý a zreteľný alebo láskavý. Je to len na vás.

Doplňujúce informácie:

Zobrazuje dátum a čas
Indikátor sily signálu
Budík
Programovateľné klávesové skratky
Zámok klávesnice
Tóny tlačidiel zapnuté / vypnuté
Počet tlačidiel 20
Dĺžka prívodného kábla 1,8 m
Dosah v otvorenom priestore až 300 m
Dosah v uzavretom priestore až 50 m
Biele podsvietenie tlačidiel a displeja

Správa hovorov:
Čakajúci hovor
Identifikácia volajúceho
Stlmenie mikrofónu
Zmeškané hovory
Prijaté hovory
Volané čísla

Batérie:
NiMH, typ AAA, 550 mAh
Až 16 hodín hovoru
Až 250 hodín v pohotovostnom režime

Rozmery:
Výška 13,6 cm
Šírka 18,5 cm
Hĺbka 6 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, jsou součástí tohoto balení baterie a příslušný kabel? Předem velmi děkuji za odpověď.

Dá se v do tohoto telefonu vložit sim karta?

Diskusia a poradňa k Philips D4501W biely
Príslušenstvo pre Philips D4501W biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips D4501W bílý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií