AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips GC4910/10 Azur

Zobraziť katalóg
Philips GC4910/10 Azur
4,8 19 hodnotení
Žehlička 2400W, stály výstup pary 45g/min, parný ráz 180g, žehliaca plocha SteamGlide Plus, nádržka na vodu 350ml, systém Drip Stop, funkcia Calc clean s dvojitým účinkom, automatické bezpečnostné vypnutie
Kód:  EAD2059p Produktové číslo:  GC4910/10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips GC4910/10 Azur

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Žehlička Philips GC4910/10 Azur

Bezstarostné žehlenie, bez zbytočného nastavovania

Vyžehlite akýkoľvek žehliteľný odev od hodvábu, cez ľanové látky a bavlnu až po kašmír. V akomkoľvek poradí bez nastavovania teploty. Žehlička PerfectCare Azur poskytne skvelé výsledky bez rizika spálenia alebo vyblednutia odevov. Žehlenie  je už naozaj jednoduché.


Jediné dokonalé nastavenie pre všetky odevy

  • Technológia OptimalTemp: dokonalá kombinácia teploty
  • 100% bezpečná pre všetky žehliteľné materiály
  • 100% účinná na všetky materiály, najrýchlejšia naparovacia žehlička
  • 100% jednoduché použitie, bez nastavovania
  • Testované a schválené odborníkmi na textil

Pohodlné žehlenie

  • Žehliaca plocha SteamGlide Plus: dokonalá kombinácia kĺzanie a vyrovnanie
  • Vhodná pre vodu z kohútika, so systémom dvojitého čistenia Active Calc Clean
  • Žehlička sa automaticky vypne, keď je nečinná
  • Špička Quattro Precision ľahko dosiahne do obtiažnych oblastí
  • Žehlenie s indikátorom  svetelné spätnej väzby

Rýchle a výkonné žehlenie

  • 2 400W žehlička s rýchlym zahriatím a skvelým výkonom
  • Trvalý výstup pary až 45 g / min uľahčuje odstraňovanie záhybov
  • Parný ráz až 180 g
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Žehlička Philips GC4910/10 Azur
Technológia OptimalTemp: dokonalá kombinácia teploty100% bezpečná pre všetky žehliteľné materiály100% jednoduché použitie, bez nastavovania
Najnovšia revolúcia v žehlení - dokonalá kombinácia ideálnej teploty a optimálneho množstva pary. Navrhnuté na rýchle žehlenie a skvelé výsledky u nepoddajných záhybov, to všetko bez nutnosti nastavovania a s garanciou bezpečného žehlenie všetkých žehlitelných tkanín. Dokonalú kombináciu ideálnej teploty a optimálneho množstva pary zabezpečuje: 1) procesor Smart Control Processor, ktorý nastavuje správnu teplotu, 2) technológia HeatFlow umožňujúca správne vyváženie množstvo pary a teploty.100% bezpečná pre všetky látky, aj tie najjemnejšie ako hodváb, kašmír, vlna a polyester. Nezávislé skúšobné inštitúcie vyskúšali žehličku PerfectCare na najcitlivejšie žehliteľné materiály a potvrdzujú znamenitosť výsledkov žehlenia.100% jednoduché použitie, nie sú vyžadované žiadne nastavenia. Teraz máte možnosť vyžehliť všetky žehliteľné časti odevov jednu po druhej bez čakania alebo nastavovania ovládača teploty.

Testované a schválené odborníkmi na textil

Táto žehlička bola pre svoj vynikajúci žehliaci výkon testovaná a schválená nezávislými odbornými inštitúciami na textil, ako sú DWI, IWTO a Woolmark. Program Woolmark Apparel Care pomáha zákazníkom spoznať kvalitné pracie prostriedky, ktoré sú schválené spoločnosťou The Woolmark Company na používanie na vlnených výrobkoch. Spoločnosť Philips je so svojou technológiou OptimalTemp doposiaľ jedinou spoločnosťou, ktorá dosiahla štandardu Gold spoločnosti Woolmark. Môžete si byť vždy istí, že výrobky na ošetrovanie odevov schválené spoločnosťou Woolmark sú ideálne pre akékoľvek vlnené oblečenie.


Žehliaca plocha SteamGlide Plus: dokonalá kombinácia kĺzanie a vyrovnanieVhodná pre vodu z kohútika, so systémom dvojitého čistenia Active Calc CleanŽehlička sa automaticky vypne, keď je nečinná
Na dosiahnutie najlepších výsledkov je potrebna žehliaca plocha, ktorá predstavuje dokonalú rovnováhu kĺzania a vyrovnávania. SteamGlide Plus spĺňa tieto požiadavky, pretože disponuje zónami ľahkého kĺzania a zónami dokonalého vyrovnania.Naparovacia žehlička PerfectCare Azur je určená na použitie s vodou z kohútika. Dvojité čistenie Active Calc Clean: múdra kombinácia tabliet Calc a pravidelného samočistenia znižuje usadzovanie vodného kameňa. Ak chcete dosiahnuť lepších výsledkov žehlenia, odporúčame používať demineralizovanú vodu. Tým sa dosaihne konzistentný výstup pary zo žehličky.Žehlička sa automaticky vypne, ak je ponechaná bez dozoru. Ak je naparovacia žehlička postavená na zadnú stranu, za 3 minúty sa vypne. Ak je žehlička položená na žehliacej ploche, vypne sa za 2 minúty.
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Žehlička Philips GC4910/10 Azur
Špička Quattro Precision ľahko dosiahne do obtiažnych oblastíŽehlenie s indikátorom chytrej svetelnej spätnej väzby2 400W žehlička s rýchlym zahriatím a skvelým výkonom
Špička Quattro Precision naparovacej žehličky umožňuje pri žehlení dosiahnuť do tých najťažších oblastí. Pomocou drážky na gombíky môžete žehliť okolo gombíkov, navrhnutý tvar zlepšuje viditeľnosť pri žehlení, oblasť presného parného rázu ponúka možnosť zacielenia parného rázu a tenká špička slúži na jemné žehlenie: to všetko dopĺňa špičku Quattro Precision.Múdra svetelná spätná väzba vždy ukazuje stav žehličky.2 400W žehlička s rýchlym zahriatím a skvelým výkonom na všetky žehliteľné časti odevov.

Trvalý výstup pary až 45 g/min uľahčuje odstraňovanie záhybovParný ráz až 180 g
Trvalý výstup pary až 45 g/min zaručuje dokonalé množstvo pary na efektívne odstraňovanie záhybov.Parný ráz možno použiť na vertikálne naparovanie a najodolnejšie záhyby.

Parametre a špecifikácia

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
45 g/min Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
45 g/min Hotovo!
Parný ráz
180 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips GC4910/10 Azur Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips GC4910/10 Azur. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips GC4910/10 Azur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips GC4910/10 Azur. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips GC4910 / 10 Azur.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií