AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Philips GC9550/02

Zobraziť katalóg
Philips GC9550/02
4,6 17 hodnotení
Parný generátor para 120g/min, technológie Optimal Temp, tlak pary až 6.5 barov, parný impulz 360 g/min, žehliaca plocha SteamGlide, dĺžka šnúry 1,8 m
Kód:  EAD2061p Produktové číslo:  GC9550/02 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips GC9550/02

Parný generátor Philips GC9550/02 je praktický prístroj pre ľahké žehlenie . Základnými vlastnosťami umožňujúcimi bezproblémový chod je tlak pary až šesť a pol baru , parný impulz 360g/minutu a stály výstup pary v hodnotách 120 gramov za minútu . V priebehu žehlenia dochádza k permanentnému, kontinuálnemu vertikálnemu naparovaniu, ktoré zrýchľuje samotné žehlenie a dodáva žehličke patričný výkon.

Inovatívna žehliaca plocha SteamGlide zaisťuje výstup pary na špičke žehliacej plochy. Údržba parného generátora je bezproblémová - vďaka funkcii Easy De-Calc sa nemusíte báť vodného kameňa. Odnímateľná nádržka má potom objem 1,5 l, čo vám postačí pre dve hodiny žehlenia bez doplňovania ďalšej vody, navyše ju možno kedykoľvek doplniť. Technológia OptimalTemp je potom dokonalou kombináciou pary a teploty na ideálnej úrovni.

Prístroj je pripravený na prevádzku po dvoch minútach a vodu v nádržke môžete meniť kedykoľvek. V prístroji je možné bez problému využívať vodu z kohútika bez akejkoľvek úpravy. Čo sa bezpečnosti týka, žehlička sa automaticky vypne po 10 minútach bez používania a pre bezpečné prenášanie žehličky ju môžete jednoducho uzamknúť. Mimoriadne dlhá šnúra poskytne veľkú flexibilitu práce s prístrojom. Rovnováha medzi vysokým výkonom a hlučnosťou, je zaistená vďaka tlmiacemu parnému filtru a platforme potláčajúcej hluk.

Parametre a špecifikácie:

Para:

120 g/min.

Parný ráz:
360 g/min.

Tlak pary:
6,5 bar

Funkcie:
SteamGlide žehliaca plocha
Easy De-Calc
Optimal Temp
Odnímateľná nádržka
Zámok pre prenášanie
Špička Steam Tip
Nastavenie ECO (40% úspora energie)

Doba zahrievania:
Dve minúty

Objem nádržky:
1,5 litrov

Dĺžka kábla:
1,8 metrov
Hmotnosť:
1,2 kg
 

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Parný výkon
120 g/min Hotovo!
Parný ráz
360 g/min Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den při žehlení mi začala svítit kontrolka na odvápnění,po vylití usazeniny z nádržky a zašroubování mi stále kontrolka svítí a žehlička nefunguje,zkusila jsem i víckrát vypnout a zapnout,pořád svítí dekuji za odpověď Hetmánková

dobrý deň prosím Vás hcela by som si kúpiť žehličku phlips a máte v ponuke aj použitú. ČO to znamená použitá. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Katarína Bellerová

Dobrý den, je normální, že čerpadlo v základně vydává čas od času celkem vysoký hluk? Domníval jsem se, jak uvádí výrobce, že toto má být potlačeno na základě Technologie Silent Steam. Je třeba parní generátor reklamovat? Mockrát děkuji za odpověď. Hezký den, Pavel.

Dobry den prosim je k tomuto zbozi i darek zdarma(zehlici prkno)Moc dekuji predem za odpoved Sekulova

Diskusia a poradňa k Philips GC9550/02
Príslušenstvo pre Philips GC9550/02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips GC9550/02. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips GC9550/02. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips GC9550/02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips GC9550/02.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií