Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips HD4417/20

Zobraziť katalóg
Philips HD4417/20
Gril 2000W, stolný, rebrovaný povrch, nepriľnavý povrch, termostat, tácka na tuk
Kód:  BFR8EAV1023 Stránky výrobcu

Philips HD4417/20

Objavte plnší chute vďaka tomuto stolnému grilu. Tento výkonný ale kompaktný gril je vybavený grilovacou doskou pre vysoké teploty vďaka ktorým si jedlo zachová všetku šťavnatosť. Rýchlo sa zahreje, jeho mimoriadne silná doska zostane horúca, nech sa deje čokoľvek a termostat zároveň zakaždým zaistí dokonalé jedlo. Vysoká teplota grilovacie dosky zachová všetku šťavu a chuť pokrmu. Je tomu tak preto, že jedlo v okamihu kontaktu s povrchom grilu, začne syčať a hnednúť a vytvorí chutnú kôrku, ktorá udrží všetku chuť a vôňu tam, kam patrí vnútri. Mimoriadne silná grilovacia doska udrží viac tepla než štandardný gril, takže zostane horúca, aj keď na ňu položíte mrazené potraviny. Vďaka tejto stálej teplote je príprava pokrmov rýchlejšia a rovnomernejšie.

Vysoký výkon prístroja umožňuje rýchle zahrievanie grilovacích dosiek, veľmi rýchle dosiahnutie prevádzkovej teploty a úsporu vášho vzácneho času. Táto vlastnosť tiež znamená, že povrch grilu zostáva teplý po vložení potravín svoju teplotu, pretože vysoký výkon umožňuje rýchle obnovenie správnej teploty. Prebytočný tuk je odvádzaný do vyberateľnej nádoby. Platňa zostáva horúca v dôležitom okamihu kladenie potravín na gril, čím uzavrie všetku vôňu a chuť vo vnútri. Nepriľnavý povrch zabraňuje nalepovaniu čiastočiek jedla. Čistenie Vám uľahčí častice, ktoré možno umývať v umývačke.

Parametre a špecifikácie:

Všeobecné špecifikácie:
Zabudovaný vypínač
Kontrolka teploty
Chladné rukoväte
Protišmykové podložky
Úložný priestor pre šnúru
Úložný priestor pre nádobku na tuk

Technické údaje:
Dĺžka šnúry: 1 m
Spotreba: 2000 W
Napätie: 220 - 240 V
Frekvencia: 50/60 Hz

Dizajn a prevedenie:
Farba: Kovová/čierna
Materiály: Oceľový kryt/HLINÍKOVÁ grilovacia doska/plastové časti

Hmotnosť a rozmery:
Rozmery grilovacej dosky: 300 x 300 mm
Rozmery výrobku: 445,9 x 73 x 312 mm
Hmotnosť prístroja: 3,7 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips HD4417/20
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HD4417/20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HD4417/20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HD4417/20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips HD4417/20.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií