Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Philips HD8824/09

Zobraziť katalóg
Philips HD8824/09
4,0 1 hodnotení
Automatický kávovar 15 bar, 5 nastavení hrubosti mletia kávy, nádržka na vodu 1,8 l, zásobník na kávu 250 g, keramické mlynčeky, automatický napeňovač mlieka
Kód:  EAN3530h Produktové číslo:  HD8824/09 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips HD8824/09

Vychutnajte si čerstvo namleté espresso, kedykoľvek len budete chcieť. Philips HD8824/09 z vás v priebehu chvíľky urobí odborníka na prípravu dokonalej kávy. Toto espresso disponuje možnosťou nastavenia polohy hubice podľa výšky šálky, a to až do 15 centimetrov, vďaka čomu si môžete pripraviť malé espresso aj veľké latté. Samozrejmosťou je tiež možnosť prípravy dvoch šálok kávy naraz.

Mletie keramickým mlynčekom

Úžasne výkonné espresso disponuje 100 % keramickým mlynčekom, ktorý pracuje rýchlo a ticho. Nikdy sa neprehrieva a kávové zrná vám namelie presne podľa vašich chutí a predstáv. Príprava je veľmi jednoduchá a nezaberie veľa času. Vďaka veľkej kapacite zásobníka stačí espresso len zapnúť a v priebehu pár sekúnd si dopriať bohatú arómu kvalitnej kávy. K dispozícii je tiež unikátny "kapučinátor" na ľahké našľahanie krémovej peny z mlieka.

Jednoduchá údržba

Rovnako jednoduchá je aj údržba espressa. Nádobku na odkvapkávanie aj vstavanú karafu možno ľahko vybrať a umyť v umývačke. Varnú jednotku takisto môžete jedným stlačením odobrať a vyčistiť. Celý systém Espresso Philips je navyše dômyselne navrhnutý tak, aby vždy pri spustení automaticky prepláchol celý okruh kávy. V prístroji sa aktivuje režim odstraňovania vodného kameňa a na displeji sa zobrazí jednoduchý návod, ako ďalej postupovať.

Elegantný dizajn

Originálne Espresso je navrhnuté v štýlovom dizajne s kombináciou antikorovej ocele a čierneho tela a vďaka modernému vzhľadu sa stane hviezdou každého interiéru. Poskytne vám jedinečný komfort a nový zážitok pri príprave aj ochutnávaní kávy. Rýchly ohrievač vám navyše umožní pripraviť mnoho šálok za sebou bez toho, aby sa prístroj prehrial. Inteligentné Espresso ponúka funkciu Memo, ktorá stlačením jedného tlačidla intuitívne pripraví veľkosť a silu šálky tak, ako to máte najradšej. Samozrejmosťou je aj možnosť prípravy horúcej vody na čaj.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Espresso so šľahačom mlieka

Čistenie a údržba:
Automatické oplachovanie obvodu kávy
Cyklus odstraňovania vodného kameňa

Materiál:
Plastový

Funkcie:
Cappuccinátor - pre ešte dokonalejšie našľahanie peny
Horúca voda

Ďalšie vlastnosti:
Plocha držiaka šálok
Odnímateľná varná jednotka
Možnosť prípravy normálneho aj veľkého espressa
Jednoduché použitie
Nádržka na vodu

Kapacita na kávové zrná:
250 g

Kapacita odpadovej nádobky:
15 porcií

Kapacita nádržky na vodu:
1,8 l

Maximálna výška šálky:
152 mm

Frekvencia:
50 Hz

Spotreba:
1850 W

Napätie:
230 V

Tlak čerpadla:
15 bar

Rozmery:
215 x 429 x 330 mm

Hmotnosť:
7,2 kg

Farba:
Čierna/antikoro

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips HD8824/09 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HD8824/09. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HD8824 / 09. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HD8824 / 09. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips HD8824 / 09.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií