AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Philips HD8847/09 Super-automatic

Zobraziť katalóg
Philips HD8847/09 Super-automatic
5 1 hodnotení
Automatický kávovar 15 barrov, 5 nastavení hrubosti mletia, zásobník pre kávu 250 g, nádržka pre vodu 1,8 l, karafa pre mlieko 0,5 l
Kód:  EAN3530d Produktové číslo:  HD8847/09 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips HD8847/09 Super-automatic

S týmto vynikajúcim prístrojom si môžete vychutnať espresso aj klasickú kávu


Funkcia CoffeSwitch

Philips Super-automatic disponuje funkciou CoffeSwitch na jednoduché prepnutie medzi čerstvo namletou rannou kávou a popoludňajším espressom. Na perfektné mletie kávových zŕn má kávovar keramické mlynčeky s piatimi nastaveniami hrubosti mletia kávy. Mlynček pracuje rýchlo a ticho. Nikdy sa neprehrieva a kávové zrná vám namelie presne podľa vašej chuti. Samozrejmosťou je aj použitie už namletej kávy. Na bohaté napenenie mlieka má prístroj dve komory na penenie a posuvnú karafu pre mlieko.

Jednoduché ovládanie na displeji

Kávovar môžete ľahko ovládať vďaka intuitívnemu displeju. Samozrejmosťou je automatické oplachovanie a odvápnenie. Celý systém Espresso Philips je navyše dômyselne navrhnutý tak, aby vždy pri spustení automaticky prepláchol celý okruh kávy. O vodný kameň sa zase postarajú inteligentné senzory. V prístroji sa aktivuje režim odstraňovania vodného kameňa.

Praktické funkcie

Môžete si prispôsobiť aj výšku výtoku kávy pre vašu šálku, a to až na veľkosť 152 mm. Určite oceníte aj automatické vypnutie pri nečinnosti kávovaru. Ďalšou výhodou tohto prístroja je jednoduchá údržba, jednoduché čistenie a vysoký výkon v kompaktnom vyhotovení.


Špecifické vlastnosti:

  • Tlak: 15 barrov
  • CoffeSwitch: prepnutie medzi čerstvo namletou kávou a espressom
  • 5 nastavení hrubosti mletia
  • Zásobník pre kávu 250 g
  • Nádržka pre vodu 1,8 l
  • Karafa pre mlieko 0,5 l
  • Keramické mlynčeky
  • Automatické oplachovanie
  • Automatické odvápnenie
  • Maximálna výška šálky: 152 mm
  • Kapacita zásobníka na kávové usadeniny: 15 porcií
  • Úspora energie - automatické vypnutie

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips HD8847/09 Super-automatic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HD8847/09. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HD8847 / 09 Super automatische. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HD8847 / 09 Super automatische. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips HD8847 / 09 Super-automata.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií