Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips HP8662 / 00 Essential Care Ionic

Zobraziť katalóg
Philips HP8662 / 00 Essential Care Ionic
4,6 15 hodnotení
Kulmofén 800W, 3 nastavenia teploty, ThermoProtect, ionizácia, 38mm termokefa, vzduchová tryska, výsuvná štětičková kefa
Kód:  EAT5067d3 Produktové číslo:  HP8662/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips HP8662 / 00 Essential Care Ionic

S fúkacou kulmou na vlasy Philips HP8662/00 Essential Care Ionic Care, vykúzlite mnoho druhov účesov z vlnitých i rovných vlasov.

Ionizačná starostlivosť umožňuje antistatické vysúšanie. Záporne nabité ióny eliminujú statickú elektrinu, formujú vlasy a vyhladzujú ich zakončenia, aby získali vyšší lesk. Výsledkom je hladký účes bez strapatenie. Termokefa má široký priemer 38 mm a vytvoríte s ním hladký účes, ale aj dokonalé vlny. S príkonom 800 W máte zaistené optimálne prúdenie vzduchu, vďaka ktorému bude každodenné používanie hračkou a vy sa nemusíte báť, že by sa vám vlasy zničili.

Nastavenie studeného vzduchu umožňuje sušenie vlasov pri relatívne nízkej teplote a zabraňuje poškodeniu najmä jemných, suchých a zničených vlasov. Čo zvlášť odporúčame pri horúcich letných mesiacoch.

Vďaka pogumovanému očku na konci kulmy ju môžete ľahko zavesiť kdekoľvek a máte ju  vždy po ruke. Otočný kábel, zabráni zamotaniu.

Kulma disponuje systémom ThermoProtect , poskytujúcim optimálnu teplotu pri vysúšaní a ponúka ďalšiu ochranu pred prehrievaním vlasov. 

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:

  • Zasúvacia kefa
  • 38mm termokefa
  • Hubica pre sústredený prúd vzduchu

Napätie:
220-240 V

Príkon:
800 W

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, součástí balení jsou 2 kartáče? A jaké jsou jejich průměry? Děkuji za odpověď. S pozdravem Šárka H.

Diskusia a poradňa k Philips HP8662 / 00 Essential Care Ionic
Príslušenstvo pre Philips HP8662 / 00 Essential Care Ionic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HP8662/00 Essential Care Ionic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HP8662/00 Essential Care Ionic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HP8662/00 Essential Care Ionic.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií