Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips HTL7140B

Zobraziť katalóg
Philips HTL7140B
4,5 4 hodnotení
SoundBar – 5.1-kanálový, 320W, bezdrôtový subwoofer, Bluetooth, NFC, Dolby Digital, Ambisound, Dolby pre-logic 2, HDMI 4K2K, USB, vstup jack 3.5mm, digitálny vstup, možnosť montáže na stenu, diaľkové ovládanie
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WC505p9 Produktové číslo:  HTL7140B/12 Stránky výrobcu

Philips HTL7140B

Philips HTL7140B je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
vypnuté
Skvelý priestorový zvuk pre každý televízor
 

Skvelý priestorový zvuk pre každý televízor

Tento reproduktor Philips Soundbar HTL7140B pre skvelý priestorový zvuk využíva najmodernejšiu patentovanú technológiu Ambisound. 5.1-kanálový zvuk s celkovým výkonom 320 W a precíznymi zakrivenými reproduktormi vytvára lepší zvuk ako by ste od neho čakali.


Zážitok zo skutočne priestorového zvuku

Technológia Ambisound vytvára skutočne obklopujúci viackanálový priestorový zvuk z elegantného reproduktora typu SoundBar.

vypnuté
Zážitok zo skutočne priestorového zvuku
 

vypnuté
Skutočne pohlcujúci priestorový efekt
 

Skutočne pohlcujúci priestorový efekt

Zatiaľ čo väčšina reproduktorov typu SoundBar dnes ponúka 2.1-kanálový zvuk, model HTL7140B disponuje 5.1-kanálovým zvukom zo 6 vstavaných zosilňovačov, ktoré zaisťujú vynikajúcu kvalitu zvuku.


Dokonalo zrozumiteľné hlasy

Väčšina reproduktorov typu SoundBar na trhu má 2.1 kanály. Stredový kanál je zamiešaný do 2.1 kanálov a preto sú hlasy  menej zrozumiteľné. Model HTL7140B má 2 vyhradené meniče s vlastným zosilňovačom, ktoré reprodukujú inakšie spracovaný zvukový signál. 

vypnuté
Dokonale zrozumiteľné hlasy
 

vypnuté
Rozlíšenie Ultra HD
 

Rozlíšenie Ultra HD

Technológia HDMI 4K2K v sebe zahŕňa štandard HDMI 1.4. Vďaka tomu podporuje obsah v mimoriadne vysokom rozlíšení (UHD). To v súčasnosti znamená rozlíšenie 4K.


Skvelý priestorový zvuk

Aj stereohudba znie skvelo, pretože systémy Dolby Digital a DTS Digital Surround zdokonaľujú digitálnu hudbu a videá, takže zo svojho reproduktora domáceho kina získate skutočne pohlcujúci priestorový zvuk.

vypnuté
Skvelý priestorový zvuk
 

vypnuté
Širší zvukový efekt
 

Širší zvukový efekt

Výškové reproduktory zvierajú uhol 45 stupňov a vysoké frekvencie vysielajú do strán, čím sa tiež zväčšuje zvukové pole pre vysoké frekvencie. 


Jednodotykové ovládanie

Pomocou technológie NFC (Near Field Communications) spárujete zariadenia Bluetooth jednoducho jedným dotykom. Stačí kliknúť na inteligentný telefón alebo tablet.

vypnuté
Jednodotykové ovládanie
 
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, rozumim tomu spravne, ze se soundbar pripojuje k televizi i pres bluetooth? Tedy bez nutnosti pripojit ho pres HDMI? Mam televizi Philips. Posledni radu...

Dobrý den, zvažuji mezi koupí SoundBar, Philips HTL7140B (kod: WC505p9 ) a nebo SoundBar LG LAS750M (JLG500b7l ). Můžete mi prosím dát tip, který z uvedených výrobků by jste doporučoval a proč? Budu pořizovat k TV Samsung UE50JU6400, jaké je ideální propojení, přes HDMI 1.4 ? Děkuji předem.

Príslušenstvo pre Philips HTL7140B
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií