Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Philips Hue Phoenix Wall lamp

Zobraziť katalóg
Philips Hue Phoenix Wall lamp
4,7 3 hodnotení
Lampa – nástenná, 1× LED 9W, 230V, krytie IP20 (chránené pred predmetmi väčšími ako 12.5 mm, nie je vodoodolné), možnosť zmeny teploty chromatickosti (2200–6500K), stmievateľné, ovládanie pomocou inteligentných zariadení, na využitie všetkých funkcií nutný bridge, kompatibilný s Amazon Alexa
Kód:  ESO521a Produktové číslo:  3115331PH Stránky výrobcu
Philips Hue Phoenix Wall lamp Predaj skončil

Philips Hue Phoenix Wall lamp


vypnuté
Svetlo na dosah ruky

Svetlo na dosah ruky

Nástenné a stropné svietidlo Philips Hue Phoenix ponúka stmievateľné svetlo od hrejivého tónu až po chladný, takže sa ľahko zladí s okamihmi vášho dňa.


vypnuté
Štyri svetelné schémy

Štyri svetelné schémy

Získajte najlepšie osvetlenie, nech robíte čokoľvek. Osvetlenie Philips Hue ponúka to najlepšie svetlo na vaše denné činnosti v 4 svetelných schémach.


Prirodzené a plynulé stmievanie

Nastavujte jas osvetlenia Philips Hue ľahko a bez námahy pomocou inteligentného zariadenia. Nepotrebujete inštalovať ďalšie káble ani inštalovať stmievač do zásuvky.

vypnuté
Prirodzené a plynulé stmievanie

Ovládanie všetkých funkcií

Pripojte toto svietidlo Philips Hue k mostíku Hue a objavte širokú škálu možností osvetlenia. Ovládajte svietidlo Hue bezdrôtovo z akéhokoľvek zariadenia iOS alebo Android.

vypnuté
Ovládanie všetkých funkcií

vypnuté
Pripojte až 50 žiaroviek a svietidiel

Pripojte až 50 žiaroviek a svietidiel

K mostíku Philips Hue môžete pripojiť až 50 žiaroviek a svietidiel. Začnite jednoducho s akýmikoľvek dostupnými štartovacími súpravami a začnite pridávať výrobky Philips Hue.

vypnuté
To správne prostredie

Vytvorte si to správne prostredie na akýkoľvek okamih prostredníctvom série nádherného osvetlenia LED v prírodnej bielej farbe.


vypnuté
Nastavte naplánované alarmy

Zariaďte, aby to vyzeralo tak, že ste doma, aj keď nie ste. Nastavte naplánované alarmy alebo využite časovače, ktoré budú svetlá zapínať a vypínať v pevne stanovenom alebo náhodnom čase.

Rozmery:
148 × 300 mm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Hue Phoenix Wall lamp
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue Phoenix Wall lamp. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Hue Phoenix Fali lámpa.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií