Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU

Zobraziť katalóg
Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU
Set , set pre inteligentnú domácnosť
Kód:  PhilYale10BUN Stránky výrobcu
Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU Predaj skončil

Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU


Inteligentné zabezpečenie domácnosti v podaní Yale a Philips Hue

Predstavte si, že prídete domov a ihneď po odomknutí sa vaša domácnosť rozsvieti. Alebo, že ak pri odchode zabudnete zamknúť, prípadne zhasnúť svetlá, tak sa nebudete musieť vracať naspäť. Príde vám to nemožné? Vďaka jedinečnému prepojeniu produktov Yale a Philips Hue sa tieto smart riešenia stávajú skutočnosťou. Dverné zámky, alarmy a svetlá sú neoddeliteľnou súčasťou každého domu či bytu, a preto má zmysel ich spravovaťspoločne. Jednoduchým spôsobom tak môžete vytvoriť funkčnú kombináciu zabezpečovacieho systému a inteligentného osvetlenia, ktorá ochráni váš domov pred zlodejmi, umožní zdieľanie prístupu do vašej domácnosti, ale aj ušetrí zbytočné výdavky za elektrinu.


Na čo sa môžete tešiť v tejto sade?

Táto sada obsahuje inteligentný zámok Yale Linus Smart Lock, ktorý plne zabezpečí vaše vchodové dvere, Yale Linus Connect Wifi Bridge na vzdialenú správu a ovládanie zámku Linus, bezdrôtovú sadu žiaroviek Philips Hue White and Color ambiance 9,5 W E27 PMO 2 pack, vrátane Hue Bridge a pohybový senzor Philips Hue Motion Sensor. Vďaka tejto sade si budete môcť nastaviť svetlá Philips Hue tak, aby automaticky reagovali na Linus Smart Lock podľa toho, ako vy alebovaši hostia prichádzate a odchádzate. Všetko je možné jednoducho spravovať z aplikácie Yale Access.



Yale Linus Smart Lock – uľahčí každodenný život

Inteligentný zámok Yale Linus Smart Lock, ktorý kombinuje najmodernejšie technológie s pokročilou úrovňou zabezpečenia a elegantným dizajnom, vás už nikdy nenechá v rozpakoch z nezabezpečenej domácnosti a ohromí vás pokročilými technológiami. Pomocou Linus Smart Lock zabezpečíte vchodové dvere a budete nad nimi mať dokonalú kontrolu v podstate odkiaľkoľvek. Po stiahnutí aplikácie Yale Access je možné z vášho smartfónu alebo inteligentných hodiniek zámok diaľkovo ovládať a taktiež získate podrobný prehľad o každom príchode a odchode.

Maximálna bezpečnosť a automatické zamykanie a odomykanie

Ďalšou z praktických funkcií je automatické zamykanie dverí potom, čo odídete z domu alebo v určitý čas, ktorý nastavíte v mobilnej aplikácii. Vďaka využívaniu tzv. Geo-Fencingu je možné tiež nastaviť automatické odomykanie zámku, akonáhle sa priblížite s telefónom k dverám. Účet Yale Access je chránený dvojúrovňovým overením, čo znamená, že okrem hesla budete musieť overiť svoju totožnosť buď emailom, alebo telefónnym číslom. Na šifrovanie dát sa využíva technológia Bluetooth Low Energy (BLE) a šifrovanie AES 128 a TLS, ktoré sa všeobecne označuje ako zabezpečenie na úrovni bánk.

Kľúčové vlastnosti inteligentného zámku Yale Linus Smart Lock

  • Inteligentný zámok Yale Linus Smart Lock plne zabezpečí vaše vchodové dvere
  • Prepojenie s aplikáciou Yale Access cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth a WiFi
  • Funkcia virtuálneho kľúča, ktorý môžete zdieľať s ostatnými členmi domácnosti
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu Yale Access v slovenčine (Android, iOS)
  • Monitoring príchodov a odchodov
  • Inteligentný zámok možno spárovať s inteligentnými asistentmi Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa
  • Dvojfázové overovanie identity
  • Šifrovanie: Bluetooth Low Energy, AES 128 bit a TLS
  • Napájanie pomocou štyroch AA batérií

Yale Linus Connect Wifi Bridge

Nevyhnutnou súčasťou je aj Yale Linus Connect Wifi Bridge, ktorý umožňuje vzdialene zamknúť a odomknúť inteligentný zámok Yale Linus odkiaľkoľvek prostredníctvom mobilnej aplikácie. Zo svojho smartfónu tak môžete kedykoľvek odomknúť dvere návštevníkom alebo remeselníkom a zase za nimi zamknúť. Inštalácia zariadenia je maximálne jednoduchá. Bridge stačí pripojiť do zásuvky v blízkosti inteligentného zámku Yale a pripojiť k domácej WiFi sieti.



Dve LED žiarovky Philips Hue (E27) a Hue Bridge

Ďalšou položkou v balení je inteligentná bezdrôtová sada žiaroviek Philips Hue, ktoré je možné ovládať mobilným telefónom, hodinkami aj hlasom. Môžete voliť biele aj farebné osvetlenie, synchronizáciu osvetlenia s hudbou, filmami aj hrami. Osvetlenie ponúka až 16 miliónov farieb a viac ako 50 odtieňov bielej, nastavenie intenzity svetla, časovač, svetelné profily, stmievanie a mnohé ďalšie. Je kompatibilnýshlasovými asistentmi Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant a Microsoft Cortana. Philips Hue komunikuje s radom Friends of Hue ako IFTTT, Nest, Samsung Smart Things alebo Razer Chroma. K dispozícii je tiež aplikácia Philips Hue 3.0 na ovládanie osvetlenia na diaľku a nastavenie jedinečných profilov.

Kľúčové vlastnosti sady Philips Hue White and Color ambiance 9,5 W E27 PMO 2 pack starter pack

  • Dve LED žiarovky s päticou E27
  • Vrátane Hue Bridge
  • Možnosť ovládania smartfónom, hodinkami alebo hlasom
  • Biele a farebné svetlo
  • Nekonečné množstvo možností ako prispôsobiť osvetlenie domácnosti
  • Voľba intenzity svetla, časovač, svetelné profily a oveľa viac
  • Kompatibilný s hlasovými asistentmi Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant a Microsoft Cortana

Philips Hue Motion Sensor EU

Pridajte Philips Hue Motion Sensor do vášho systému pre väčšie pohodlie, pokoj a úsporu energie. Kompaktný a bezdrôtový senzor na batérie je možné umiestniť kdekoľvek vo vašom dome. Naprogramujte senzor, aby sa automaticky rozsvietil, keď prídete do miestnosti. Môžete nastaviť tón a intenzitu presne tak, ako chcete. Uhol snímania až 100° do 5 metrov. Pre všetky nastavenia je potrebný Philips Hue Bridge.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Určenie
Svetlá Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Svetlá Hotovo!
Poznámka:
» Všetko diaľkové ovládanie svetiel
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Apple HomeKit

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue Weiß und Farbe ambiance 9,5W E27 PMO 2er Pack Starterpack + Philips Hue Motion Sensor EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue Weiß und Farbe ambiance 9,5W E27 PMO 2er Pack Starterpack + Philips Hue Motion Sensor EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag + Philips Hue mozgásérzékelő E.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií