Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU

Zobraziť katalóg
Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU
Set , set pre inteligentnú domácnosť
Kód:  PhilYale2BUN Stránky výrobcu
Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU Predaj skončil

Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU


Inteligentné zabezpečenie domácnosti v podaní Yale a Philips Hue

Predstavte si, že prídete domov a ihneď po odomknutí sa vaša domácnosť rozsvieti. Alebo, že ak pri odchode zabudnete zamknúť, prípadne zhasnúť svetlá, tak sa nebudete musieť vracať naspäť. Príde vám to nemožné? Vďaka jedinečnému prepojeniu produktov Yale a Philips Hue sa tieto smart riešenia stávajú skutočnosťou. Dverné zámky, alarmy a svetlá sú neoddeliteľnou súčasťou každého domu či bytu, a preto má zmysel ich spravovať spoločne. Jednoduchým spôsobom tak môžete vytvoriť funkčnú kombináciu zabezpečovacieho systému a inteligentného osvetlenia, ktorá ochráni váš domov pred zlodejmi, umožní zdieľanie prístupu do vašej domácnosti, ale aj ušetrí zbytočné výdavky za elektrinu.


Na čo sa môžete tešiť v tejto sade?

Táto sada obsahuje inteligentný domový alarm Yale Sync alarm kit IA-311 s centrálnou jednotkou Sync HUB, dvoma dvernými/okennými senzormi, kľúčenkou AC-KF a pohybovým senzorom PET-PIR, ktoré vašu domácnosť dokonale ochránia proti zlodejom. Druhou položkou je smart bezdrôtová sada žiaroviek Philips Hue White a Color ambiance 9,5 W E27 PMO 2 pack, vrátane Hue Bridge. Ďalej v sade nájdete pohybový senzor Philips Hue Motion Sensor. Integráciou sady Yale Smart Alarm Kit s Philips Hue dostanete zabezpečenie svojej domácnosti na vyššiu úroveň napr. pri spustení inteligentného domáceho alarmu Yale Sync budú žiarovky blikať, čím vyplašia zlodeja, a navyše upozornia susedov a okoloidúcich.



Yale Sync alarm kit IA-311

Plne bezdrôtový systém Yale Sync Alarm IA-311 obsahuje tri základné bezpečnostné zariadenia, ktoré vašu domácnosť dokonale ochránia proti zlodejom. Vďaka širokému pokrytiu s dosahom signálu 200 metrov ľahko zabezpečíte aj objekty nachádzajúce sa na záhrade alebo priľahlom pozemku. Jednotlivé zariadenia je možné navyše ovládať na diaľku cez mobilnú aplikáciu Yale Home s možnosťou zasielania bezpečnostných notifikácií na vaše mobilné zariadenia. Yale Smart Living je možné rozšíriť o viac ako 40 ďalších zariadení, ktoré obohatia bezpečnostný systém o ďalšie funkcie a zaistia tak ešte dôkladnejšie zabezpečenie vašej domácnosti. Medzi dodávaným príslušenstvom nájdete napr. kamery, detektor dymu, smart zásuvky, zámky, vypínače a ďalšie.

Pokročilé bezpečnostné funkcie a jednoduchá inštalácia

Geolokačná funkcia vám pri odchode z domu alebo bytu pripomenie, že máte domácnosť zabezpečiť. Na maximálnu ochranu zariadenia využíva šifrovaný prenos dát s plávajúcim kódom a nechýba ani pokročilá detekcia rušenia signálu. Bezpečnostný systém Yale Sync Alarm IA-311 je okrem centrálnej jednotky kompletne bezdrôtový a na jeho sprevádzkovanie nie sú potrebné žiadne obťažujúce káble. Jednotlivé komponenty sú prednastavené, takže samotná inštalácia systému je veľmi jednoduchá a rýchla a zvládne ju naozaj každý.

Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej sady Yale Sync Alarm IA-311

  • Dostupný a plne bezdrôtový systém zabezpečenia domácnosti
  • Pohodlné ovládanie cez smartfón s mobilnou aplikáciou Yale Home (Android, iOS)
  • Možnosť k systému pripojiť až 40 jednotiek
  • Dosah signálu až 200 metrov
  • Centrálna jednotka je vybavená 100 dB sirénou
  • Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa
  • Integrovaná geolokačná funkcia
  • Jednoduchá inštalácia
  • Yale Sync Alarm IA-311 obsahuje centrálnu jednotku Sync HUB, 2× dverný/okenný snímač, kľúčenku AC-KF a pohybový senzor PET-PIR


Dve LED žiarovky Philips Hue (E27) a Hue Bridge

Ďalšou položkou v balení je inteligentná bezdrôtová sada žiaroviek Philips Hue, ktoré je možné ovládať mobilným telefónom, hodinkami aj hlasom. Môžete voliť biele aj farebné osvetlenie, synchronizáciu osvetlenia s hudbou, filmami aj hrami. Osvetlenie ponúka až 16 miliónov farieb a viac ako 50 odtieňov bielej, nastavenie intenzity svetla, časovač, svetelné profily, stmievanie a mnohé ďalšie. Je kompatibilné s hlasovými asistentmi Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant a Microsoft Cortana. Philips Hue komunikuje s radom Friends of Hue ako IFTTT, Nest, Samsung Smart Things alebo Razer Chroma. K dispozícii je tiež aplikácia Philips Hue 3.0 na ovládanie osvetlenia na diaľku a nastavenie jedinečných profilov.

Kľúčové vlastnosti sady Philips Hue White and Color ambiance 9,5 W E27 PMO 2 pack starter pack

  • Dve LED žiarovky s päticou E27
  • Vrátane Hue Bridge
  • Možnosť ovládania smartfónom, hodinkami alebo hlasom
  • Biele a farebné svetlo
  • Nekonečné množstvo možností ako prispôsobiť osvetlenie domácnosti
  • Voľba intenzity svetla, časovač, svetelné profily a oveľa viac
  • Kompatibilná s hlasovými asistentmi Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant a Microsoft Cortana

Philips Hue Motion Sensor EÚ

Pridajte Philips Hue Motion Sensor do vášho systému pre väčšie pohodlie, pokoj a úsporu energie. Kompaktný a bezdrôtový senzor na batérie je možné umiestniť kdekoľvek vo vašom dome. Naprogramujte senzor, aby sa automaticky rozsvietil, keď prídete do miestnosti. Môžete nastaviť tón a intenzitu presne tak, ako chcete. Uhol snímania až 100° do 5 metrov. Pre všetky nastavenia je potrebný Philips Hue Bridge.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Určenie
Svetlá Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Svetlá Hotovo!
Poznámka:
» Všetko diaľkové ovládanie svetiel
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Apple HomeKit

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue Weiß und Farbe ambiance 9,5W E27 PMO 2er Pack Starterpack + Philips Hue Motion Sensor EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue Weiß und Farbe ambiance 9,5W E27 PMO 2er Pack Starterpack + Philips Hue Motion Sensor EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag + Philips Hue mozgásérzékelő E.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií