Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips MCM3350

Zobraziť katalóg
Philips MCM3350
4,5 2 hodnotení
Mikrosystém – CD-R/RW, MP3-CD, RMS 130W, Bass Reflex, FM rádio, USB, vstup jack 3.5mm, VFD displej, hodiny, budenie, časovač, diaľkové ovládanie
Kód:  JPI110g9 Produktové číslo:  MCM3350/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips MCM3350

Moderný mikrosystém od renomovanej značky Philips prichádza v elegantnom dizajne a so širokými možnosťami počúvania hudby. Spríjemnite si deň počúvaním vašich obľúbených CD, pripojte USB disk, prehrajte si obľúbené skladby z vášho smartfónu alebo si nalaďte obľúbenú stanicu s interpretmi, ktorí vám dokážu zdvihnúť náladu. Kvalitné dvojpásmové reproduktory vás prekvapia dôraznými a neskreslenými basmi, ktorých hĺbka je dielom použitej bassreflexovej technológie.

Kľúčové vlastnosti

  • Autenticky hlboké basy vďaka bassreflexovej technológii
  • Digitálne ovládanie zvuku
  • Výstupný výkon 130 W
  • FM rádio s dôvtipným tunerom a 20 predvoľbami
  • Motorizovaná CD mechanika prehrávajúca disky MP3-CD, CD, CD-R/RW
  • Možnosť pripojenia USB zariadení
  • AUX-IN na pripojenie smartfónu a ďalších zariadení s 3,5 mm jackom

Jednoduché ovládanie

S využitím grafického ekvalizéra kedykoľvek prispôsobíte zvukové nuansy na mieru danému štýlu. Pohrajte sa s parametrami Vyváženie, Čistota alebo Výkon a vdýchnite ohraným skladbám nový rozmer. Na milovníkov rádiového vysielania výrobcovia mysleli zakomponovaním inteligentného tunera, s ktorým si môžete naladenú stanicu uložiť a vrátiť sa k jej počúvaniu kedykoľvek budete chcieť. To vám dovoľuje ľubovoľne striedať počúvanie hudby, správ z domova aj zo sveta a hovoreného slova tak, aby ste svoj voľný čas mali čo najpestrejší.

Zobuďte sa s muzikou

K ľahkému ovládaniu Philips MCM3350 vám pomôžu dobre čitateľný LED displej a motorizované dvierka CD mechaniky, s ktorými je výmena diskov jedna báseň. Ak nie ste práve ranné vtáča, prebúdzajte sa ráno pri počúvaní vašej obľúbenej hudby vďaka funkcii budíka s časovačom. Vstávanie do práce sa pre vás razom z nepríjemnej povinnosti stane každodenným potešením.

Parametre a špecifikácia:

Možnosti prehrávania:
CD mechanika
FM tuner
USB port
3,5 mm audio vstup

Rozmery:
Hlavná jednotka: 254 × 128 × 249 mm
Reproduktor: 140 × 260 × 212 mm

Hmotnosť:
6,3 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Výkon
130 W Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
20 × Hotovo!
Šírka prehrávača
254 mm Hotovo!
Výška prehrávača
128 mm Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
20 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
130 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
254 mm Hotovo!
Výška prehrávača
128 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
249 mm Hotovo!
Šírka reproduktorov
140 mm Hotovo!
Výška reproduktorov
260 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktorov
212 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakým způsobem je možno pohybovat se mezi adresáři na zařízení připojeném přes USB? Je to dostatečně přehledné? Je možné přes USB připojit i externí harddisk?

Dobrý den Na stránkách výrobce je napsáno že: Philips MCM3350 "má" funkci tuneru: RDS , ale na výrobu ( na fotkách ) toto logo "RDS" není ...? Má teda tuto funkci nebo ne ...? Michal Prášek

Diskusia a poradňa k Philips MCM3350
Príslušenstvo pre Philips MCM3350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips MCM3350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips MCM3350. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips MCM3350. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips MCM3350.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií