Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Zobraziť katalóg
Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01
4,5 69 hodnotení
Tyčový vysávač 3 v 1, s mopom, na mokré čistenie a na suché čistenie, aku, na koberce, doba nabíjania 5h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 60min, umývateľný filter, hlučnosť 83dB, objem nádržky 0.6l, príslušenstvo: mop a mopovacia textília, zelená farba
Kód:  PHITV010 Produktové číslo:  FC6409/01 Stránky výrobcu

Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Philips Logo

Philips PowerPro Aqua
Tyčový vysávač na mokré aj suché čistenie FC6409/01

Vysáva a umýva jedným ťahom

Tyčový bezdrôtový vysávač Philips PowerPro Aqua sa stane nepostrádateľným pomocníkom pri každodennom rýchlom a efektívnom upratovaní vašej domácnosti. Spája perfektný výkon a najnovšie technológie, vďaka ktorým budete pri práci efektívnejší. Kombinuje svoje vlastnosti 3 v 1 – bezvreckový vysávač vhodný na všetky povrchy – podlahy a koberce, ručný vysávač na pohovky, nábytok a ťažko prístupné miesta a stieracísystém, ktorým umyjete všetky podlahové povrchy a zlikvidujete vlhkú špinu. Vysoká ovládateľnosť a nízka hmotnosť zaručuje ľahkú manipuláciu. Mokré čistenie s umývacím nadstavcom môžete začať bez čakania vďaka ľahkému nasadeniu aj odobratiu. Súčasťou príslušenstva je mini turbo kefa, 2 vankúšiky z mikrovlákien a adaptér na napájanie zo siete.

Tyčový aku vysávač Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Bezvreckový a bezdrôtový chod

Tyčový vysávač Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Doba chodu až 60 minút

Vysávač Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

3 v 1: vysávač, mop
a ručný vysávač

Video Tyčový aku vysávač Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Prehrať video

Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Technológia PoweCyclone

Inovatívna technológia PowerCyclone vám zaručí špičkový výkon vysávania jedným pohybom. Vzduch rýchlo vstupuje do časti PowerCyclone a ďalej prechádza zahnutým priechodom, kde dôjde k efektívnemu oddeleniu prachu od vzduchu. Bezdrôtový tyčový vysávač PowerPro Aqua má výkonný, 25,2 V lítiovo-iónový akumulátor – môžete tak vysávať bez kábla až 1 hodinu. Nabíjanie je možné kedykoľvek, nie je nutné čakať na úplnévybitie akumulátora. Bez kábla tak máte voľnosť pohybu a môžete čistiť všetky typy podláh bez obmedzenia.

Tyčový aku vysávač Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Bezvreckový

Z vysávača PowerPro Aqua môžete odstrániť prach z nádoby na prach bez nutnosti dotýkať sa nečistôt. Navyše sa dá nádoba na prach ľahko vybrať a môžete ju jednoducho vyčistiť pod tečúcou vodou. Trojvrstvový filter nemeckej technológie umožňuje zachytávať mikročastice s veľkosťou 0,3 mikrónu a alergény ako sú peľ, chlpy domácich zvierat a prach. Penový filter je taktiež umývateľný, dlho vydrží apredlžuje životnosť výrobku.

Tyčový vysavač Philips PowerPro Aqua 3v1 FC6409/01

Inovatívny stierací systém

S unikátnym stieracím systémom vysáva a umýva jedným ťahom všetky typy podláh rýchlo a efektívne. Jedinečný stierací systém reguluje uvoľňovanie vody a udržuje tak optimálnu vlhkosť všetkých typov tvrdých podláh po celú dobu čistenia. Vankúšiky z mikrovlákna na umývací nadstavec je možné prať ručne alebo v práčke.

Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Jednoduché nasadenie

Jednoduché nasadenie a odobratie stieracieho systému. Vďaka magnetom na oboch stranách môžete stierací systém – umývací nadstavec – ľahko nasadiť alebo odňať z hubice aj počas používania. Kapacita nádržky na vodu alebo s použitím číreho čistiaceho prostriedku je 0,2 l. S jednou nádržkou dokážete vyčistiť plochu 50 m2.

Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Hubica TriActive Turbo

Hubica TriActive Turbo poskytuje skvelý vysoký výkon pri vysávaní tvrdých podláh a kobercov. Motorizovaná kefa a optimalizované prúdenie vzduchu sa postarajú o odstránenie všetkého prachu a nečistôt jedným pohybom.

Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Ručný vysávač

Nábytok, sedačky a ťažko prístupné miesta, ako sú kúty miestností vám pomôže vysať praktický ručný prístroj. Vysoká ovládateľnosť a nízka hmotnosť bezdrôtového vysávača PowerPro Aqua vám zaručí ľahkú a rýchlu manipuláciu bez starostí s hľadaním prístupných zásuviek na pripojenie vysávača.

Aku vysávač Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Mini turbo kefa

Súčasťou vysávača je mini turbo kefa na lepšie čistenie mäkkých povrchov, sedačiek, vankúšov a iného vybavenia, s ktorou sa zbavíte nežiaducich nečistôt i zvieracích chlpov.

Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Vložka z mikrovlákien

Vysávač PowerPro Aqua obsahuje dva typy vankúšikov z mikrovlákien na umývanie rôznych povrchov: 1) jeden univerzálny vankúšik z mikrovlákien na bežné umývanie, ideálny na povrchy, ako sú dlaždičky, 2) jeden mäkký vankúšik z mikrovlákien na čistenie háklivých povrchov, ako je napríklad drevo. Vankúšiky z mikrovlákien môžete prať ručne.

Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01
Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01
Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01
Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01

Technická špecifikácia

Výkon

Typ batérie

Lítiovo-iónová

Napätie batérie

25,2 V

Doba nabíjania

5 hodín

Doba chodu

60 minút

Mopovacia jednotka

Unikátny stierací systém

Úroveň hlučnosti 

83 dB

Pokrytie plochy s jednou nádržkou

50 m2

Použiteľnosť

Kapacita nádoby na čistú vodu

0,2 l

Vhodné čistiace prostriedky

Číry čistiaci prostriedok alebo len voda

Filtrácia

Kapacita nádoby na prach

0,6 l

Výstupný filter

Penový

Filtračný systém

3-vrstvová nemecká technológia

Hubice a príslušenstvo

Bežný nadstavec

Hubica TriActive Turbo

Vrátane príslušenstva

Kefa 2 v 1, Adaptér napájania zo siete, 2 vankúšiky z mikrovlákien

Hmotnosť

Hmotnosť výrobku

4,7 kg

Dizajn

Farba

Metalická benzínová modrá

Viac informácií

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!
Kefy
Turbo Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
83 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
18 cm Hotovo!
Výška
116 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, zajimalo by mě jak se vysavač nabíjí? zda má nějakou dokovací stanici ?

Jakou má baterie životnost a dá po skončení životnosti vyměnit za novou? Děkuji. Zákazník

Dobry den, u tohoto modelu pisete - Sleva konci za 5 dnu. O jakou slevu se prosim jedna? Na Philips.cz strankach je tento model za stejnou cenu bez slevy. Dekuji.

Dobrý den, prosím čím se liší tento produkt od FC6409/01. Děkuji.

Dobrý den, jaký má příkon a výkon? Děkuji

Dobrý den , chtěla by jsem se zeptat , proč je tento vysavač tak neskutečně hlučný při zapnutí turbo funkce? Mám jej asi tak čtyři měsících a jsou to nejhůře investované peníze do domácího pomocníka. Na první stupěň s ním nejde skoro nic vysmát jak z PCC nebo koberce . Plasty jsou na tento výrobek aušusové . Složitost při kompletaci !!! Nasávaný nepořádek se neustále hromadí v horní části zběžné nádoby . Když po každém nevyměníte hlavní pěnový filtr , špatně se nasávají nečistoty . Cena za tento výrobek je k smíchu , protože to neodpovídá tomu co to má dělat . Vytírat a vysávat zárověň ? Kdo to vymyslel. Je to krám . Poraďte jak s tímto výrobkem zacházet , aby člověk u jeho hluku při vysávání nepřišel o bubínky nebo jej nevyhodil do kontejneru . Děkuji , Magda Uličná

Dobrý den, mám malý problém , koupila jsem tuto vysavač před rokem a teď se mi někde ztratil malý šroub od tyčového vysavače . Kde to mužu koupit nebo mohla bych si objednad nahradni šroub?

Dobry den,vysavac se nedobiji,pouze stale blika cervena kontrolka,kde by mohl byt problem? Dekuji.

Tento vysavač jsem zdědil po předchůdci, akorát se ztratil nabíjecí adaptér s kabelem. Dá se někde koupit samostatně, případně jaké jsou jeho parametry?

Dobrý den, prosím o informaci jak funguje 60 denní záruka vrácení peněz. Např u vysavače, mohu ho několikrát použít a když zjistím, že mi nevyhovuje (výkon, manipulace, apod), mohu ho v rámci této záruky vrátit? Nebo musí být pouze rozbaleny a max zapnutý do zásuvky, ale nijak více nepoužitý? Předem děkuji za odpoved.

123...
Diskusia a poradňa k Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01
Príslušenstvo pre Philips PowerPro Aqua 3 v 1 FC6409/01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips PowerPro Aqua 3v1 FC6409/01.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií