Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips PowerPro Compact FC8478/91

Zobraziť katalóg
Philips PowerPro Compact FC8478/91
4,6 36 hodnotení
Bezvreckový vysávač 1500W, nádoba na prach 1.5l, EPA 10 filter, kovová teleskopická trubica, hubica TriActive, hubica na tvrdé podlahy, malá hubica
Kód:  EAD1143m Produktové číslo:  FC8478/91 Stránky výrobcu

Philips PowerPro Compact FC8478/91

Nový vysávač Philips PowerPro Compact je vítaným a výkonným spoločníkom pri upratovaní vašej domácnosti. Odborníci zo spoločnosti Philips, ktorá má v obore domácich spotrebičov dlhú a úspešnú históriu, predstavujú vysávač, v ktorom sa snúbi perfektný výkon a najnovšie technológie, vďaka ktorým budete pri práci efektívnejší.

Technológia PowerCyclone 4

Inžinieri zo spoločnosti Philips znovu vylepšili svoj revolučný systém PowerCyclone, ktorý poskytuje dokonalé vysávanie za pomoci vysoko efektívnych prvkov. Vzduch prúdi do systému PowerCyclone vo veľkej rýchlosti vďaka hladkému a priamemu vstupu, zatiaľ čo zaoblená cesta zrýchľuje vzduch smerom hore do cyklónovej komory a oddeľuje tak od vzduchu nežiadúcu prachovú zložku.

Ergonomická rukoväť

Rukoväť vysávača sa skvele používa a jej zvlášť dlhé prevedenie vám umožní dosiahnuť ďalej - a teda vyčistiť aj tie inak ťažko dosiahnuteľné miesta. Výrobca dokonca udáva, že je sama schopná pokryť vzdialenosť až 50cm. Trubica vysávača je následne dvojdielna, je vybavená teleskopickým systémom a akčný rádius vysávača sa s jej pomocou vyšplhal na skvelých 8 metrov.

Hubica TriActive

S hubiace s inovatívnym systémom TriActive sa dostanete do novej dimenzie čistenia. Počas užívania totiž vykonáva hneď tri činnosti naraz: Jemne otvára koberec špeciálne navrhnutou plochou, aby bol odstránený prach, ktorý sa nachádza hlboko v koberci, pričom vysáva veľké kúsky nečistôt väčším otvorom v prednej časti a pomocou vzduchových kanálikov na ľavej i pravej strane odstraňuje prach a špinu pozdĺž nábytku a stien.

Vysoko kvalitný EPA 10 filter

Skladaný filter EPA s veľkou filtračnou plochou a výkonom v kombinácii s cyklónovým prúdením vzduchu zabráni upchatiu a prinesie lepšie a dlhodobejšie výsledky pri filtrovaní. Vysávač rovnako disponuje vylepšenú prachovú nádobou, ktorá je dokonale navrhnutá tak, aby ste mohli jej obsah kedykoľvek vysypať bez nežiadúceho prachového oblaku.

Kľúčové vlastnosti:

  • Vysoký maximálny príkon 1500 W (IEC 1400 W)
  • Hubica so systémom Tri-Active
  • Filter EPA 10 s veľkou filtračnou plochou a výkonom
  • Obsahuje nástavec pre štrbiny
  • Obsahuje malú hubicu
  • Hubica na tvrdé podlahy
  • Akčný rádius 8 m
  • Hmotnosť len 4,5 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter, EPA filter Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter, EPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 500 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
83 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28,5 cm Hotovo!
Výška
23,8 cm Hotovo!
Hĺbka
40,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vysavač Philips FC 8478/91,kde koupím všechny filtry?V Alze? Luděk Zaoral

Dobrý den, sháním vysavač do domácnosti. Jak na koberce, tak na podlahu. Mohli by jste mi nějaký doporučit do 2500kč? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Philips PowerPro Compact FC8478/91
Príslušenstvo pre Philips PowerPro Compact FC8478/91 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips PowerPro Compact FC8478/91. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips PowerPro Compact FC8478/91. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips PowerPro Compact FC8478/91. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips PowerPro Compact FC8478/91.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií