Emise pro AP+ v app - všechny segmenty BRAhs00

Philips S7310 / 67 Series 7000

Zobraziť katalóg
Philips S7310 / 67 Series 7000
4,9 7 hodnotení
Holiaci strojček systém britov ComfortCut, 5-smerové hlavy, zastrihávač 5 nastavenie dĺžky strihu, doba prevádzky 50min, doba nabíjania 1hod., plne umývateľný
Kód:  EAT2067q Produktové číslo:  S7310/67 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips S7310 / 67 Series 7000


Luxusný darčekový set Philips S7310 / 67 je perfektným tipom na darček pre každého muža. A čo všetko obsahuje tento set? Špičkový elektrický holiaci strojček pre mokré i suché holenie so systémom Aquatec a systémom britov ComfortCut, špeciálny nástavec na konečnú úpravu fúzov s 5 nastaveniami dĺžky, to všetko dostanete v exkluzívnom cestovnom puzdre. Doprajte si dokonalé oholenie doma i na cestách, suchej alebo mokrej - výsledok bude vždy perfektný.


Kľúčové vlastnosti

  • Systém Aquatec umožňuje suché i mokré holenie
  • Umožňuje suché i mokré holenie
  • Holiace hlavy DynamicFlex pohybujúce sa v 5 smeroch
  • 50 minút bezdrôtového holenia
  • intuitívne indikátory
  • Zastrihávací nadstavec SmartClick
  • plne umývateľný
  • Dodávané v darčekovom puzdre

vypnuté
Nástavec pre finálnu úpravu fúzov

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nástavec pre finálnu úpravu fúzov

Požadovanej dĺžky a vzhledu fúzov docielite nástavcom SmartClick. Vybrať si môžete z 5 nastavení dĺžky pre dosiahnutie vzhledu od dokonalého strnisko po presne upravené krátke fúzy. Zaoblené hroty a hrebene chránia pokožku pred podráždením. 

vypnuté
plne umývateľný

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Plne umývateľný

Údržba a čistenie strojčeka zaberie iba niekoľko sekúnd. Holiaci strojček jednoducho stačí opláchnuť pod tečúcou vodou.

vypnuté
Intuitivní displej

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Intuitívny displej

Displej zobrazuje jednoúrovňový indikátor nabitia batérie, čistenie, slabého nabitia batérie, nutnosti vymeniť holiacu hlavu a cestovného zámku. Jednoducho tak vždy spoznáte akú starostlivosť máte stojku dopriať.


Povrch z mikroguľôčok

Philips S7310 / 67 je vybavený špeciálnymi krúžky Comfort, ktoré sú opatrené jedinečnou povrchovou úpravou - tisíce miniatúrnych guľôčok pripomínajú púder a tvorí mäkký povrch s nízkym odporom pri trení. Preto sa holiaci strojček hladko pohybuje po tvári a minimalizuje riziko podráždenia pokožky a zanecháva ju hladkú.


Maximálne pohodlie

Holiace hlavy DynamicFlex sa pohybujú v 5 smeroch a kopírujú každú krivku tváre a krku, takže holenie je pohodlnejšie. Vďaka týmto hlavám oholíte každý fúz s minimálnym úsilím.


Hladké oholenie

Dômyselne navrhnutý systém britov ochráni vašu pokožku a zároveň extrémne hladko palíc dlhé, krátke i na plocho položené fúzy.Otvory sú navrhnuté tak, aby každý fúz nastavili do polohy ideálny pre odrezanie, vďaka čomu dosiahnete dokonalého oholenie aj bez poškodenia pokožky.


Suché i mokré holenie

S týmto holiacim strojčekom si môžete vyberat spôsob holenia. Vďaka tesnenia Aquatec Wet & Dry si môžete vybrať rýchle ale napriek tomu pohodlné suché holenie. Alebo sa môžete holiť za mokra - s použitím gélu alebo peny - aj v sprche.

  • Holiaci strojček je navrhnutý tak, aby fungoval iba bezdrôtovo, jedine tak je zaistené bezpečné používanie vo vlhkom prostredí.


Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus
Frézkový Hotovo!
Napájanie
Batériové Hotovo!
Doba chodu
50 min Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!
Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Frézkový Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Batériové Hotovo!
Doba chodu
50 min Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Mokré holenie Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak vznikla cena 5 999Kč? Nikdy nestál (a v současnosti ani nikde nestojí) více jak 4000Kč a na webech je k dostání od 3478Kč. Mohl bych poprosit o tu skvělou slevu 40% z reálné ceny výrobku?

Dobrý den lze zakoupit i náhradní frézky a za kolik k Philips S7310/67 Series 7000

Diskusia a poradňa k Philips S7310 / 67 Series 7000
Príslušenstvo pre Philips S7310 / 67 Series 7000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips S7310/67 Series 7000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips S7310 / 67 Serie 7000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips S7310 / 67 Serie 7000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips S7310/67 Series 7000.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií