PET PET

Philips Saeco HD8662 / 09 Minuto Essence Automatic Milk Frother

Zobraziť katalóg
Philips Saeco HD8662 / 09 Minuto Essence Automatic Milk Frother
3,9 7 hodnotení
Automatický kávovar 1850W, 15bar, odnímateľná nádržka na vodu 1.8l, zásobník na kávu 250g, Saeco Adapting System pre optimalizáciu mletia kávy
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  EAN3534j Produktové číslo:  HD8662/09 Stránky výrobcu
Philips Saeco HD8662 / 09 Minuto Essence Automatic Milk Frother 316,75 € Použité

Philips Saeco HD8662 / 09 Minuto Essence Automatic Milk Frother

Philips Saeco HD8662 / 09 Minuto Essence Automatic Milk Frother je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Autentická chuť čerstvej talianskej kávy vám zakaždým spríjemní všedný deň. Na vôňu práve pomletých zrniek si rýchlo zvyknete a nebudete chcieť meniť. Pripravte si s týmto plne automatickým espressovačom kávu presne podľa vášho želania jednoducho a v priebehu niekoľkých okamihov. Pri podobných zariadeniach je dôležitý aj dizajn a ľahká údržba. Tento model v modernom čiernom prevedení toto všetko spĺňa.

Dlho trvajúca pena

100% keramický mlynček pracuje veľmi ticho a neprehrieva kávové zrná. Zabudnite na pripálenú chuť. Lahodné cappuccino aj espresso pripravíte okamžite a bez čakania. Prebuďte v sebe baristu a pripravte si lahodné mliečne špeciality, s nastaviteľnou tryskou je to ľahké.

Prístroj disponuje priestranným 250g zásobníkom na kávu a 1,8-litrovou nádržkou na vodu, to umožňuje prípravu až 15 nápojov. Môžete si zvoliť 5 krokov hrubosti namletia kávových zŕn. Pohrajte sa a skúste najjemnejšiu kávu pre silné expresso alebo hrubú pre jemnú krémovú kávu. Funkcia Memo umožňuje voľbu veľkosti šálky, sily a teploty nápoja. Pripravujte si každý deň svoj obľúbený nápoj alebo skúšajte zakaždým iný.

Ľahká obsluha

Vaša šálka kávy bude mať vždy perfektnú kvalitu a čerstvú chuť. K tomu prispieva automatické čistenie a odvápnenie. Celková obsluha prístroja je veľmi jednoduchá, zvládne ju hneď každý. Vďaka automatickému vypínaniu sa minimalizuje spotreba energie.



Parametre a špecifikácie:

Funkcie a vlastnosti:
Klasický napeňovač mlieka
100% keramický mlynček
Mlynček s možnosťou nastavenia v 5 krokoch

Jednoduchá údržba:
Automatické čistenie
Automatické odvápnenie

Technické údaje:
Kapacita na kávové zrná: 250 g
Kapacita odpadovej nádobky: 15 porcií
Kapacita nádržky na vodu: 1,8 l

Technické údaje:
Spotreba: 1 850 W
Tlak čerpadla: 15 bar

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Saeco HD8662 / 09 Minuto Essence Automatic Milk Frother
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií