Alza pre firmy

Philips SB500M oranžový

Zobraziť katalóg
Philips SB500M oranžový
Bluetooth reproduktor prenosný, 30W, Bluetooth 4.0, jack 3.5mm, vodeodolný, výdrž až 8 hodín
Kód:  JPI404f51 Produktové číslo:  SB500M/00 Stránky výrobcu

Philips SB500M oranžový

Užite si špičkový zvuk a naozaj skvelé basy s novým prenosným reproduktorom značky Philips. Celkový výstupný výkon 30 W zaručuje naozajstnú podívanú. Okamžite vás ohromí aj exkluzívny dizajn, ktorý v spojení s mnohofarebným LED podsvietením pulzujúcim presne do rytmu dá počúvaniu vašej hudby úplne iný rozmer. Funkcia Bluetooth umožňuje veľmi efektívny a hlavne mimoriadne úsporný spôsob prenosu. Vďaka tejto funkcii je prepojenie prakticky so všetkými zariadeniami od tabletov, cez inteligentné telefóny až po notebooky úplná hračka. Reproduktor samozrejme umožňuje aj prepojenie štandardným 3.5 mm Jack konektorom.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný, použiteľný všade
  • Špičkový zvuk
  • Exkluzívny dizajn
  • LED podsvietenie pulzujúce presne do rytmu
  • Funkcia Bluetooth, 3.5 mm Jack
  • Vstavaný mikrofón
  • Ohromujúce posilnenie basov basovými žiaričmi
  • Odolný vode, nárazom aj pádom

Naozaj dunivé basy

Tento reproduktor pre maximalizáciu basov využíva ako klasické predné reproduktory s vysokou výchylkou, tak špeciálne basové žiariče umiestnené po stranách reproduktora. Tým je docielené mimoriadneho zvýraznenia a rozšírenia už spomínaných basov.

Navrhnutý do všetkých podmienok

Konštrukcia reproduktora je navrhnutá tak, aby ste si hudbu mohli užívať aj tam, kde by iné reproduktory nevydržali. Podľa certifikátu IPX7 vydrží ponorenie do vody až na 30 minút. Skvele sa teda hodí k počúvaniu hudby v sprche alebo bazéne. Reproduktor odoláva aj nárazom a pádom. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SB500M oranžový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SB500M oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SB500M orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SB500M orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SB500M narancs.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií