Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Philips SHB3060BK čierna

Zobraziť katalóg
Philips SHB3060BK čierna
4,1 58 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová, bluetooth, frekvenčný rozsah 10-22000 Hz, 32 mm reproduktory, USB nabíjanie
Kód:  JPI880a Produktové číslo:  SHB3060BK/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHB3060BK čierna

Bezdrôtové slúchadlá Philips SHB3060 s pripojením bluetooth sú inšpirované slúchadlami pre DJs a navrhnuté, pre tých začínajúcich. Stačí ich pripojiť ku smartfónu, tabletu alebo inému zariadeniu s podporou bluetooth a môžete počúvať hudbu bezdrôtovo s dosahom až 15 m. Zvukové meniče s priemerom 32 mm produkujú intenzívny zvuk s jasnými a silnými basmi. Výkonný lítium-polymérový akumulátor zaistí napájanie po dobu 11 hodín.

Vychutnajte si doma aj na cestách hodiny počúvania v pohodlí mäkkého, priedušného čalúnenia a vďaka sklopnej konštrukcii tiež ľahké prenášanie. Polouzatvorený dizajn tlmí okolitý ruch a zároveň prináša kvalitný zvuk s dynamickými basmi. Vďaka integrovanému mikrofónu môžete slúchadlá použiť pre vybavenie telefónnych hovorov. Prijať telefonát alebo zmeniť nastavenie hlasitosti pritom môžete pomocou ovládacích prvkov na náušníku.

Doplňujúce informácie:

Maximálny príkon:
30 mW

Správa hovorov:
Príjem/Ukončenie hovoru
Odmietnutie hovoru
Opakované vytáčanie posledného čísla
Stlmenie mikrofónu
Podržanie hovoru
Prepínanie medzi hovorom a hudbou

Profily bluetooth:
A2DP
AVRCP
HFP
HSP

Maximálny dosah:
Až 15 m

Batéria:
Doba hovoru: 11 h
Doba v pohotovostnom režime: 200 h
Doba prehrávania hudby: 11 h
Typ batérie: Li-Pol

Rozmery (HxVxŠ):
7×16×15,5 cm

Príslušenstvo:
Kábel USB pre nabíjanie
Stručná príručka spustenia

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, dají se sluchátka propojit s televizí např na sledování filmů?

Dobry den ja mam doma klavesnicu a mys na blueatoot a chce sa opytat ze ci mi to vse bude dobre fungovat aj ked si kupim tieto sluchatka ze ci nenastanu niejake problemi ?

Dobrý den, jsou sluchátka veliksotně nastavitelná? Chci koupit pro desetiletého synovce.

Dobrý den.Koupil sem tyto sluchátka k tv.Jen bohužel se nespárovali.Mohl bych se zeptat co udělat,nebo jaké sluchátka koupit(bezdrátová) na tv philips 32 PHS 4131.Děkuju velmi pěkně.

Dobrý den, jsou kompatibilní s win 10?

dobrý den chtěl sem se zeptat zda se dají tyto sluchátka spárovat s tv. philips.děkuju

dobrý den, onehda jsem si zakoupil sluchátka, ještě jsem produkt vychvaloval ale spuchatko jedno se ulomilo v místě pojezdu při rozložení, mám dokoupeno i okamžitá výměna, jak postupovat? Nemám čas brouzdat vaším webem a jít na pobočku kde mi řeknou že kus nemají se mi taky nechce. děkuji za rychlou odpoved

Dobrý den,nedávno jsem si koupila tyto sluchátka. Dnes mi přišly,ale vůbec mi nejdou propojit s hifi věží Panasonic SC-PM250EG (černý). Nevíte,kde se stala chyba? :/ Děkuji za odpověď.

Dobrý den, nebude problém spárovat tyto sluchátka s telefonem Lenovo S60?

Prosím půjdou tyto sluchátka připojit k TV značky LG 43UJ670V? Předem moc děkuji za odpověď. P

123...
Diskusia a poradňa k Philips SHB3060BK čierna
Príslušenstvo pre Philips SHB3060BK čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHB3060BK černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHB3060BK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHB3060BK schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHB3060BK fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií