Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Philips SHB4000 čierne

Zobraziť katalóg
Philips SHB4000 čierne
4,5 37 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové, bluetooth V3.0 + EDR, frekvenčný rozsah 20 - 20000 Hz, 32 mm reproduktory, ovládanie hlasitosti, USB nabíjanie
Kód:  JPI880b Produktové číslo:  SHB4000/10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHB4000 čierne

PHILIPS SHB4000 sú moderné bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, ktoré svojmu používateľovi poskytujú čistý, prirodzený zvuk. Okrem toho sú mimoriadne ľahké a vďaka svojej konštrukcii sú mimoriadne pohodlné. Na spojenie so zariadením využívajú technológiu bluetooth 3.0 + EDR, čo je veľmi spoľahlivý a overený spôsob. Medzi technologickými prednosťami týchto slúchadiel nechýbajú ani vynikajúce 32-milimetrové neodýmové reproduktory a mäkké čalúnenie okolo uší.

Už spomínané neodýmové reproduktory dodávajú počúvaniu hudby cez slúchadlá PHILIPS SHB4000 vynikajúce výšky a hlboké basy. V hlučných priestoroch oceníte redukciu okolitého šumu a ozveny, ktorú zaisťujú dopredu naklonené náušníky. Vďaka všetkým vyššie spomenutým vlastnostiam sa slúchadlá skvelo hodia aj na krištáľovo čisté handsfree hovory. Čalúnenie okolo uší je kožené a zaistí dlhotrvajúce pohodlie. Nabíjanie zabezpečuje USB rozhranie.

Parametre a špecifikácia:

Typ:

Bezdrôtové slúchadlá

Zvuk:
Frekvenčný rozsah: 20 až 20 000 Hz
Impedancia: 24 ohmov
Typ magnetu: neodýmový
Maximálny príkon: 100 mW
Priemer reproduktora: 32 mm

Možnosti pripojenia:
Profily bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Maximálny dosah: až 15 m
Verzia bluetooth: 3,0 + EDR

Pohodlie:
Prijatie/Ukončenie hovoru
Odmietnutie hovoru
Opakované vytáčanie posledného čísla
Pridržanie hovoru
Prepínanie medzi hovorom a hudbou
Ovládanie hlasitosti

Spotreba:
Typ batérie: Li-Pol
Doba prehrávania hudby: 9 h
Doba v pohotovostnom režime: 200 h
Doba hovoru: 9 h

Rozmery:
6,3 x 15,5 x 16,6 cm

Hmotnosť:
0,071 kg

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Príslušenstvo:
Stručná príručka spustenia
USB kábel

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Koupil sem tyto sluchátka k tv.Jen bohužel se nespárovali a tv je nenašla.Mohl bych se zeptat co udělat,nebo jaké sluchátka koupit(bezdrátová) na tv philips 32 PHS 4131.Děkuju velmi pěkně.

Dobrý den, je možné sehnat na tyto sluchátka náhradní "molitan" ten původní se mi roztrhl bez toho se nedají nosit. Děkuji

akým spôsobom viem pripojiť slúchadlá na pevné PC? čo potrebujem ešte dokúpiť? máte s tým už niekto skúsenosť?

Dobrý den, je možné sluchátka spárovat s domácím kinem? Děkuji.

Při použití sluchátek k telefonování jsem zjistil, že kvalita zvuku je velmi nekvalitní, přirovnal bych to k telefonátu před 30 lety. Zřejmě audio profil sluchátek určený pro telefonování je velmi zredukovaný co do kvality. Mám zkušenosti s mnoha jinými bluetooth HF a takovou "kvalitu" hovoru jsem už hodně dlouho nezažil. Váhám, zda je to vada mého kusu nebo zda to Philips nezvládl. Jinak kvalita pro přehrávání hudby ke bez problémů, můj komentář se týká pouze toho, jak slyším volaného ve sluchátkách. Má někdo další, kdo tyto sluchátka koupil, stejnou zkušenost? Kvalitu lze porovnat tak, že během hovoru přepnete z bluetooth do telefonu a jednoznačně poznáte kvalitativní rozdíl, jak je rozumět protistraně. Alespoň v mém případě. Uvítám zkušenosti ostatních kupujících s jejich sluchátky.

Diskusia a poradňa k Philips SHB4000 čierne
Príslušenstvo pre Philips SHB4000 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHB4000 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHB4000 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHB4000 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHB4000 fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií