PET Premium Week Samsung

Philips SHL3065BK čierne

Zobraziť katalóg
Philips SHL3065BK čierne
4,4 23 hodnotení
Slúchadlá 10 - 22000 Hz, citlivosť 107 dB, impedancia 24 ohm, 32 mm reproduktory, neodýmový magnet, mikrofón, 1,2 m kábel
Kód:  JPI827e85 Produktové číslo:  SHL3065BK/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHL3065BK čierne

Spoločnosť Philips sa rada prezentuje svojimi kvalitnými produktmi a nový model slúchadiel SHL3065B patrí medzi celkom lákavý tovar. Vyniká totiž hneď v niekoľkých oblastiach. Už na prvý pohľad vás zaujme čierne vyhotovenie s efektným dizajnom. O zvukovú stránku sa starajú reproduktory s 32 mm vinutím pre výkonný a dynamický zvuk.

Rozhodne poteší mimoriadne uzavretá akustika na odtienenie okolitého ruchu. Vďaka vyhotoveniu s otočnými mäkkými čalúnenými náušníkmi si užijete dokonalý zážitok aj pri dlhom počúvaní či mixovaní hudby. Nechýba ani mikrofón napríklad na záznam nahovorených poznámok pri skladaní nového setu. Dvojstranný kábel dosahuje štandardnú dĺžku 1,2 metra.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakryjí náušníky sluchátek celé ucho dospělého člověka? Teď jsem kupoval sluchátka k PC a jsem zklamán jejich velikostí. Potřeboval bych něco co mi zakryje celé ucho. Popřípadě jestli nevíte alespoň jaký je průměr naušníků. Díky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají tyto sluchátka zabudované ovládání pro změnu hlasitosti ? Děkuji Markéta

Dobrý den ,mohou mít i děti,nebo tu bude velké? 9 let...děkuji

Diskusia a poradňa k Philips SHL3065BK čierne
Príslušenstvo pre Philips SHL3065BK čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL3065BK černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL3065BK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL3065BK schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHL3065BK fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií