Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

Philips SHQ1405BL modrá

Zobraziť katalóg
Philips SHQ1405BL modrá
4,6 9 hodnotení
Slúchadlá – športové, do uší, s mikrofónom, 15–22000Hz, 13.6mm reproduktory, citlivosť 107dB, impedancia 32Ohm, 1.2m kevlarom vystužený kábel, odolná voči potu a vode
Kód:  JPI832f53a Produktové číslo:  SHQ1405BL/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHQ1405BL modrá

Slúchadlá spoločnosti Philips boli vytvorené pre všetkých, ktorí majú radi komfort pri počúvaní svojej obľúbenej hudby. Dodajú vám veľmi kvalitnú zvukovú reprodukciu. Pohodlné a stabilné nosenie je zaručené tromi patentovanými pármi nástavcov so špeciálnou ultraľahkou konštrukciou. Jednoducho si vyberiete typ, ktorý vám najlepšie padne.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodoodolná konštrukcia slúchadiel (norma IPX4)
  • Špičková kvalita zvuku
  • Spona na kábel brániaca zamotaniu káblov
  • Výkonné meniče s priemerom 13,6 mm
  • Excelentný rozsah 15 – 22000 Hz

Neobmedzujte sa

Kábel vystužený kevlarom je prispôsobený a chránený pred potrháním, či dokonca prasknutím. Ľahko dokážu odolať extrémnemu prostrediu a tréningom. Vodoodolná konštrukcia chráni slúchadlá pred stekajúcou vodou a preto nemusíte mať strach, keď zmoknete alebo sa príliš spotíte. Vďaka nízkej hmotnosti len 4,69 gramov nebudete slúchadlá na ušiach takmer vôbec vnímať. Prítomnosť integrovaného mikrofónu s ovládaním skladieb umožní prepínať hudbu alebo prijímať hovory. Kábel je zakončený pozláteným 3,5 mm jack konektorom.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aká je dĺžka kábla?

Diskusia a poradňa k Philips SHQ1405BL modrá
Príslušenstvo pre Philips SHQ1405BL modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ1405BL modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ1405BL blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ1405BL blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHQ1405BL kék.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií