Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40

Zobraziť katalóg
Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40
4,8 4 hodnotení
Elektrická zubná kefka – 31000 kmitov/min, 4×hlavica (2×DiamondClean Standard, 2×hlavica Adaptive Clean Standard), 5 režimov (čistenie, bielenie, leštenie, jemné čistenie, jemné dočistenie), časovač na 2min, indikácia nabíjania, sklenený indukčný nabíjací pohár, cestovné puzdro s USB nabíjačkou
Kód:  PHISC394 Produktové číslo:  HX9394/40 Stránky výrobcu
Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40 Predaj skončil

Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40

S najštýlovejšou sonickou zubnou kefkou Philips Sonicare DiamondClean dosiahnete veľmi skoro oslnivé výsledky. Vďaka piatim čistiacim programom a špeciálne navrhnutej hlavici pre efektívne odstraňovanie pigmentácie z povrchu zubov bude váš chrup viditeľne čistejší už po týždni používania. Z ťažko dosiahnuteľných miest odstraňuje až 7× viac povlaku než manuálna kefka. Vďaka optimálnemu čisteniu medzizubných priestorov a pozdĺž línie ďasien sa zdravotný stav vašich ďasien zlepší už za dva týždne.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kefky Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40

  • Špičková sonická kefka pre perfektnú starostlivosť o chrup
  • Až 31 000 kmitov za minútu
  • 4 náhradné hlavice (2× DiamondClean Standard, 2× hlavica Adaptive Clean Standard)
  • 5 režimov čistenia – čistenie, bielenie, leštenie, jemné čistenie a jemné dočistenie
  • Časovač na 2 minúty
  • Indukčný nabíjací pohár
  • Cestovné puzdro s USB nabíjačkou v balení

Lepšie a účinnejšie čistenie zubov s elektrickou kefkou

Philips Sonicare DiamondClean vám zaručí 2× lepšie bielenie zubov než manuálna kefka, dokáže totiž odstrániť o 100 % viac pigmentácie z povrchu zubov. Váš úsmev bude belší už po prvom týždni používania. V režime Sensitive môžete vaše citlivé zuby a ďasná čistiť šetrne, ale zároveň dôkladne.

Hlavica DiamondClean a sonická technológia

Vďaka špeciálne navrhnutej hlavici dokáže Philips Sonicare DiamondClean odstrániť pigmentové škvrny od kávy, čaju, vína, či cigariet a postará sa o viditeľne čistejšie a žiarivejšie zuby už počas 1 týždňa používania. Sonická technológia vytvára dynamické prúdenie tekutiny, ktorá sa dostáva medzi zuby, pozdĺž línie ďasien a zakaždým tak zabezpečí vynikajúce a šetrné vyčistenie. Časovač na 30 sekúnd upozorní na uplynutie štvrtiny doby čistenia. Môžete tak každému kvadrantu venovať dostatočnú dobu a čistenie zubov si lepšie rozvrhnúť.

Časovač a indukčný pohár na nabíjanie

Časovač kefky Philips na 30 sekúnd upozorní na uplynutie štvrtiny doby čistenia. Môžete tak každému kvadrantu venovať dostatočnú dobu a čistenie zubov si lepšie rozvrhnúť. Dvojminútový časovač potom pomáha dodržať minimálnu dobu čistenia odporúčanú odborníkmi. Kým unikátny sklenený pohár s indukčným nabíjaním využijete doma, elegantné cestovné puzdro nabije vašu kefku Philips Sonicare DiamondClean cez USB, nech už ste kdekoľvek.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jestli kartáčku nevadí, když se pořád nabíjí ve skleničce?

Dobrý den, je možné a tedy plně hygienické, aby jeden přístroj použivali dva lidé, pokud si každý dá svůj nástavec? A pokud se ty nástavce několikrát denně přehazují nebude to přístroj nadměrně opotřebovávat? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40
Príslušenstvo pre Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Sonicare DiamondClean HX9394 / 40. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Sonicare DiamondClean HX9394 / 40. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Sonicare DiamondClean HX9394/40.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií