Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 s UV sanitizérom

Zobraziť katalóg
Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 s UV sanitizérom
4,8 113 hodnotení
Elektrická zubná kefka – sonická, 62000 jemných pohybov/min, 3 režimy čistenia: Clean, Gum Care a White, 3 nastavenia intenzity: nízka, stredná a vysoká, časovač, tlakový senzor a indikátor batérie, počet hlavíc v balení: 1 ks, BrushSync – automatické upozornenie na potrebu výmeny hlavice, balenie obsahuje: 1 kefka ProtectiveClean, 1 hlavica Optimal White Standard, 1 nabíjačka, 1 cestovné puzdro, 1 UV sanitizér
Kód:  PHIZK110 Produktové číslo:  hx6877/68 Stránky výrobcu
Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 s UV sanitizérom Predaj skončil

Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 s UV sanitizérom

Philips Logo

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/68

Nechcete sa uspokojiť s obyčajnou manuálnou kefkou, ale vyžadujete extra jemnú starostlivosť? Sonická kefka Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 je špeciálne navrhnutá na šetrnú starostlivosť o citlivé zuby a ďasná a je ideálna pri starostlivosti o strojčeky a zubné náhrady. Bezpečne čistí v 3 režimoch: každodenný režim, biele zuby a starostlivosť o ďasná. Navyše režim biele zuby spolu shlavicou W2 Optimal White viditeľne rozjasní vaše zuby a odstráni pigmentáciu za jeden týždeň. Zabudovaný tlakový senzor vás okamžite upozorní, keď na zuby príliš tlačíte.

Elektrická zubná kefka Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 s UV sanitizérom
Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68

Zabudovaný tlakový senzor

Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68

3 režimy, 3 nastavenia intenzity

Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68

Belšie zuby iba za týždeň

Video Philips Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68

Prehrať video

Technológia Philips Sonicare

Sonický stieravý pohyb napení zubnú pastu na bublinky, ktoré útočia na povlak a vháňa ich do medzizubných priestorov a pozdĺž línie ďasien. Súčasne bude na vaše zuby pôsobiť až 62 000 jemných, avšak účinných pohybov kefkovej hlavice. Len za 2 minúty získate rovnaký účinok ako pri mesačnom čistení manuálnou kefkou.

Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérem HX6877/68

Belšie zuby iba za týždeň

Hlavica W2 Optimal White vám pomôže vďaka husto osadeným centrálnym vláknam dokonale odstrániť povrchové škvrny a dosiahnuť tak belší úsmev iba za jeden týždeň.

Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérem HX6877/68

Maximálne bezpečná a šetrná

Šetrná sonická technológia je vhodná na použitie so strojčekom, výplňami, korunkami a fazetami. Navyše predchádza tvorbe zubného kazu a zlepšuje zdravie ďasien.

Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68

Tlakový senzor

Nemusíte si všimnúť, že na zuby pri čistení príliš tlačíte, ale vaša kefka áno. Ak začnete na ďasná vyvíjať príliš veľký tlak, kefka začne vydávať pulzujúci zvuk ako pripomienku, že máte tlak zmierniť.

Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68

Čistite si zuby podľa seba

Táto kefka vám vďaka trom režimom a trom nastaveniam intenzity umožní nastaviť si spôsob čistenia. Režim Clean je štandardnou voľbou na kvalitné čistenie. Režim White je ideálny na odstránenie povrchových škvŕn. A režim Gum Care pridáva ďalšiu minútu čistenia s nižšou intenzitou na jemnú masáž ďasien. Tri nastavenia intenzity vám umožnia prepínať medzi„vysokou“ a „nízkou“ a prispôsobiť sa intenzite zľava doprava.

Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68

Párovanie režimu a intenzity

Lámete si hlavu nad tým, aký režim a intenzitu použiť? Už nemusíte. Režim párovania BrushSync informuje inteligentné telo kefky, ktorú inteligentnú hlavicu používate. Takže ak napríklad nasadíte hlavicu na starostlivosť o ďasná kefka vie, že má vybrať optimálny režim a intenzitu.

Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68

Vždy viete, kedy vymeniť hlavicu kefky

Inteligentná technológia BrushSync sleduje, ako dlho bola hlavica kefky používaná a ako silno ste na kefku tlačili. Keď je čas na výmenu hlavice, budete upozornení krátkym pípnutím a rozsvietením svetelnej kontrolky na tele kefky.

Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68

Technológia BrushSync

Špeciálny mikročip rozpozná a synchronizuje inteligentnú hlavicu s telom kefky. Vďaka tejto kombinácii je zabezpečené inteligentné upozornenie v prípade potreby výmeny hlavice.

Philips Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68

Užitočné časovače

Časovač QuadPacer vám dá vedieť, kedy ste strávili tú správnu dobu čistením každej časti úst. Časovač Smartimer vás zase upozorní, že ste si zuby čistili po odporúčanú dobu 2 minút. Čistenie zubov je tak maximálne efektívne.

Philips Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68

Príslušenstvo vhodné na cesty

Vďaka cestovnému puzdru bude vaša kefka hygienicky uložená. Kompaktná nabíjacia základňa zase udrží zariadenie nabité na cestách. Vychutnáte si dva týždne pravidelného používania na jedno úplné nabitie a pri dlhších cestách majte poruke túto nabíjačku.

Philips Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68
Elektrická zubná kefka Philips Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68

Extra záruka

Využite možnosť 3 rokov záruky na produkty kategórie starostlivosti o zuby a ďasná. Aby ste mohli využiť +1 rok záruky zadarmo naviac, stačí, keď do 3 mesiacov od nákupu zaregistrujete svoj produkt na stránkach My Philips. Poregistrácii obdržíte potvrdzujúci e-mail, ktorý bude obsahovať aj číslo zmluvy opredĺženej záruke.

Philips Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68
Philips Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68
Philips Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68
Philips Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/68
Philips Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérem HX6877/68
Philips Sonicare ProtectiveClean White s UV sanitizérom HX6877/687

Technická špecifikácia

REŽIMY

Clean

Na každodenné kvalitné čistenie

Gum Care

Jemne masíruje ďasná

White

Odstraňuje povrchovú pigmentáciu

3 intenzity

Vysoká, Stredná, Nízka

BRUSHSYNC

G2 Optimal Gum Care

Kompatibilný s režimom Gum Care

C2 Optimal Plaque Defence

Kompatibilný s režimom Clean

W2 Optimal White

Kompatibilný s režimom White

TECHNICKÉ ÚDAJE

Frekvencia

Až 62 000 pohybov za minútu

Batéria

Nabíjacia

Typ batérie

Lítium-Iónová

Prevádzková doba (od úplného nabitia do vybitia)

14 dní

Napätie

110 – 220 V

Balenie obsahuje

Telo kefky

1× ProtectiveClean

Kefkové hlavice

1× W2 Optimal White, štandardná veľkosť

Nabíjačka

Cestovné puzdro

UV sanitizér

SMART SENZOR

Tlakový senzor

Upozornenie na príliš silné čistenie

BrushSync

Prepojenie kefky s inteligentnými hlavicami

Pripomenutie výmeny hlavice

Vždy viete, kedy vymeniť hlavicu

SERVIS

Záruka

2-ročná obmedzená záruka

Ďalšie špecifikácie

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Rad
Philips Sonicare ProtectiveClean Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
1 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na rozdiel v produktoch. Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 a Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health Black HX6850/57 nakoľko je cca 30 € rozdiel medzi výrobkami a v popise bližšie info neuvádzate. Pri oboch výrobkoch uvádzate počet kmitov aj 62 aj 31, pritom na philips.sk je uvedené pri oboch 62....Ako to teda je ?

podle popisu má 2 hlavice, ale ve skutečnosti má jenom jednu.

Dobrý den, nemám návod a nemůžu nikde vyčíst, jak dlouho nechat kartáček v sanitizéru? Nebo se čištění samo vypne? Děkuji, JS

Dobrý den, v parametrech u tohoto výrobku uvádíte počet kmitů za minutu 62 000. Na krabici je však uvedeno, že počet kmitů je 31 000 za minutu. Jak to tedy je? Děkuji

Dobrý den, po předchozím zubním kartáčku Philips Sonicare mi zůstala nabíjecí sklenice, chci se zeptat, zda i tento typ zubního kartáčku bude možné nabíjet z této sklenice či nikoliv? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím, je sanitizér na 1 nebo 2 nástavce? Jaký je rozdíl mezi nabízenou černou a bílou variantou - zdá se, že to není jen v barvě. Dá se dokoupit samostatně tělo držáku kartáčku k černé i bílé variantě? Moc děkuji za odpovědi. Alena Kašparová

Pre túto zubnú kefku by mali byť kompatibilné všetky náhradné hlavice a kefky Philips Sonicare ponúkané na https://www.alza.sk/philips-sonicare-nahradne-hlavice-kefky/18877990.htm#f&cst=1&cud=0&pg=1-2&prod=&sc=4540.7998046875 Je to tak? Ďakujem.

Dobrý deň, ako dlho vydrží žiarovka v sanitizéri. Ako sa dá zohnať ako náhradný diel?

Jde někde objednat od Philipsu náhradní uv žárovka? Nám praskla a našel jsem jen na aliexpress nebo chinaexpress....k tomu nemám moc důvěru. Díky.

Vazeni, nejedna se o preklep,ze tento kartacek je propojen s mobilni aplikaci? Zarazi me,ze modernejsi typy propojeny nejsou. Dekuji za odpoved.

12
Diskusia a poradňa k Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 s UV sanitizérom
Príslušenstvo pre Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 s UV sanitizérom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 s UV sanitizérem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 mit UV-Desinfektionsmittel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 mit UV-Desinfektionsmittel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/68 UV-fertőtlenítővel.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií