Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Philips SPF4628 biela

Zobraziť katalóg
Philips SPF4628 biela
5 1 hodnotení
Digitálny fotorámik 8"LED 4:3, 800x600, USB/Memory Stick Pro/MMC/SD/SDHC/SDHC
Kód:  GPI300b7 Produktové číslo:  SPF4628/12 Stránky výrobcu

Philips SPF4628 biela

Pomocou tohto fotorámika môžete nielen prezerať fotografie, ale ponúkajú sa aj správy s prekvapením , koláže alebo niekoľko druhov animovaných hodín. Neviete, čo povedať? Dobrou správou je, že je pre vás pridané množstvo inšpirujúcich a srdečných správ, z ktorých si môžete vybrať. Vyberte jednu a pridajte ju tak, ako je, alebo ju môžete prispôsobiť na základe úprav. Nastavte časovač u fotografií, ktoré ste prispôsobili. Tieto fotografie sa zobrazia pri narodeninách, výročiach alebo pri inej osobitnej oslave. Skvelý spôsob ako vytvárať prekvapenie!

Časovač zapne fotorámček v zvolenú dobu a znižuje tak spotrebu energie s cieľom znížiť náklady na energiu fotorámika až o tretinu. Na hornej časti fotorámiku sa nachádza veľké tlačidlo. Týmto jediným tlačidlom môžete prepínať medzi najpoužívanejšími funkciami rámčeku: zapnuté/vypnuté, prezentácie a zobrazenia hodín. Ovládací prvok je vďaka tomu rýchlo dostupný. Tomu sa hovorí skutočná jednoduchosť! Vyberiete si z 15 zábavných animovaných hodín , aby ste mohli sledovať čas po svojom.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Rozlíšenie: 800 x 600 bodov (4: 3)
Veľkosť: 8"
Jas: 200 cd/m2
Uhol sledovania: C/R> 10, 130 ° (H)/110 ° (V)

Pamäť:
Zabudovaná: 2 GB
Slot pre karty: Secure Digital (SD), Pamäťová karta Secure Digital SDHC, Multimedia Card, Memory Stick, Memory Stick Pro

Podporované formáty:
Fotografia JPEG

Spotreba:
cca 4,6 W

Rozhranie:
USB 2.0

Rozmery:
222,6 x 184,35 x 113 mm

Hmotnosť:
0,58 kg

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SPF4628 biela
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SPF4628 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SPF4628 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SPF4628 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SPF4628 fehér.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií