Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Philips GC440/47 StyleTouch

Zobraziť katalóg
Philips GC440/47 StyleTouch
5 1 hodnotení
Naparovač odevov – naparovač odevov, príkon 1500W, trvalý výstup pary až 30g/min, rýchle nahriatie, kefa, ergonomický dizajn, odnímateľná nádržka na vodu 200ml, možné používať vodu z kohútika, funkcia Quick calc release, bezpečné používanie aj na jemných materiáloch ako je hodváb
Kód:  PHINO003 Produktové číslo:  GC440/47 Stránky výrobcu
Philips GC440/47 StyleTouch Predaj skončil

Philips GC440/47 StyleTouch

Ručné ergonomický naparovač od Philips využíva špeciálnu technológiu PureSteam, s ktorou sa nemusíte báť usadzovania vodného kameňa. Vďaka tejto technológii môžete naparovač aj po rokoch bez obáv z usadeného vodného kameňa využívať. Výhodou je možnosť použitia naparovačky vo vodorovnej aj zvislej polohe. Vodorovným naparovaním dosiahnete požadované výsledky aj na zle dostupných miestach, napríklad v okolí gombíkov či na golieroch. Na silnejšie materiály môžete využiť tiež pridanú kefku. S veľkou nádržkou na vodu s objemom 200 ml môžete na jedno použitie napariť až 3 odevy. Použitie naparovačky je veľmi ľahké, s využitím elektrického čerpadla, vďaka ktorému dochádza k prúdeniu pary po jednoduchom stlačení tlačidla. Naparovač môžete použiť na akékoľvek druhy oblečenia, vrátane hodvábu alebo kašmíru. Po zapojení naparovačky stačí počkať len minútu a môžete začať.

Kľúčové vlastnosti Ručného naparovača odevov Philips

  • Ručný ergonomický naparovač na všetky druhy odevov, vrátane hodvábu alebo kašmíru
  • Naparovač je pripravený na prácu už za 1 minútu
  • Podstavec na bezpečné odkladanie naparovačky
  • Veľká nádržka na vodu s objemom 200 ml
  • Možnosť naparovania vo zvislej aj vodorovnej polohe

Bezpečné a účinné použitie ručného naparovača

S ručným naparovačom dosiahnete skvelé výsledky v úprave oblečení, ale navyše vďaka pare zlikvidujete odolné pachy a až 99,9 % baktérií. Para so svojím výkonom 30g/min je navyše v porovnaní s ostatnými naparovačmi účinnejšia. Na odkladanie naparovačky vám poslúži bezpečný a stabilný podstavec. 

Technické parametre

Rozmery naparovača:
297 × 172 × 131 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips GC440/47 StyleTouch
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips GC440/47 StyleTouch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips StyleTouch GC440/47.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií