Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Philips VisaCare Mikrodermálna abrázia SC6240/01

Zobraziť katalóg
Philips VisaCare Mikrodermálna abrázia SC6240/01
4,7 7 hodnotení
Čistiaca sada na omladenie pleti na tvári a krku, koncovky pre normálnu a citlivú pleť, peelingová koncovka, systém DualAction
Kód:  EAN3520l Produktové číslo:  SC6240/01 Stránky výrobcu
Philips VisaCare Mikrodermálna abrázia SC6240/01 Predaj skončil

Philips VisaCare Mikrodermálna abrázia SC6240/01

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Philips VisaCare

Philips VisaCare je mikrodermabrazívny prístroj na domáce použitie. Používa unikátny systém vákuového liftingu a peelingu dvojakého pôsobenia, ktorý podporuje spevňovanie pleti. Prístroj masíruje pokožku, podporuje cirkuláciu krvi, odstraňuje odumreté pleťové bunky a umožňuje ich prirodzenú obnovu. Odporúčame pleť ošetrovať dvakrát týždenne. Kompletné ošetrenie trvá zhruba 5 minút. Výsledkom je okamžitý pocit hladkej a žiarivej pleti a po 4 - 6 týždňoch bude pleť na dotyk pevnejšia. VisaCare je prístroj vhodný pre všetky typy pleti.

Pocit väčšej pevnosti, mladší vzhľad pokožky

93 % žien, ktoré výrobok testovali, nahlásilo okamžitý pocit jemnejšej pokožky. 84 % súhlasí s tým, že ich pleť je žiarivejšia a 84 % si všimlo, že má ich pleť zdravší vzhľad.

Technológia mikrodermálnej abrázie

Systém vákuového liftingu a peelingu DualActionSystém vákuového liftingu jemne stimuluje mikrocirkuláciuPeelingový nástavec stimuluje proces obnovy buniek
Masíruje pleť, spôsobuje zvýšenie krvnej cirkulácie, odstránenie odumretých buniek a podporuje prirodzenú obnovu buniek.Vákuová masáž intenzívne stimuluje mikrocirkuláciu. Pleť sa jemne vyrovnáva a vypína vďaka masáži hlbších vrstiev. Prietok krvi sa zvyšuje, takže kyslík a výživné látky prúdia na povrch. Pre svieži vzhľad. Systém VisaCare je navrhnutý tak, aby pri potrebnom vypínaní pleti pôsobil príjemne a stimuloval tvorbu kolagénu a elastínu. Pre pocit väčšej pevnosti za 4 - 6 týždňov.Peelingový nástavec jemne odstraňuje časť stratum corneum (vrchnú vrstvu pokožky) a posilňuje epidermis (druhú vrstvu pokožky), takže odhalí pleť, ktorá je na dotyk hladšia a vyzerá žiarivo. Jemne odstraňuje zatvrdnuté čiastočky a šupinky s väčšou účinnosťou, než je možné ručne. Pokožka je stimulovaná na obnovu buniek. Pre pocit väčšej pevnosti za 4 - 6 týždňov.
Systém vakuového liftingu a peelingu DualAction Systém vakuového liftingu jemně stimuluje mikrocirkulaci Peelingový nástavec stimuluje proces obnovy buněk
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Philips VisaCare

Bezpečné a šetrné, klinicky testované

Jemné pôsobenie zariadenia VisaCare je klinicky preukázané. Súčasťou zariadenia sú dve koncovky (pre citlivú a normálnu pleť) určené pre rôzne stupne citlivosti pleti. Odborníci na starostlivosť o pleť zo spoločnosti Philips sú vám k dispozícii a povedú vás k najlepším výsledkom.

Jednoduché použitie

Iba 5-minútové ošetrenie, dvakrát týždenneBezdrôtové použitieNabite cez noc a používajte 3 týždne
Dosiahnite okamžité výsledky iba 5-minutovým ošetrením dvakrát týždenne. Pre zdravý lesk hladkej pleti!Jedinečný bezdrôtový dizajn zariadenia Visacare vám umožní vychutnať si ošetrenie tým najpohodlnejším spôsobom.Nabite zariadenie VisaCare v elegantnom nabíjacom stojane a užívajte si 3 týždne ošetrenia bez nutnosti zariadenie zapojiť do zásuvky.
Pouze 5minutové ošetření, dvakrát týdně  Bezdrátové použití  Nabijte přes noc a používejte 3 týdny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň prajem, chcela by som sa opýtať, je prístroj vhodný pre mladú pleť, 21 rokov? Mám rozšírené póry v okolí nosa, mastnejšiu pokožku, a občas sa mi vytvorí vyrážka. Drobné vrásky v okolí očí. A približne ako dlho vydrží jeden nádstavec, ako často terba kupovať nový? Nezničí sa mi ešte viac pokožka? Ďakujem veľmi pekne za Vašu odpoveď.

Diskusia a poradňa k Philips VisaCare Mikrodermálna abrázia SC6240/01
Príslušenstvo pre Philips VisaCare Mikrodermálna abrázia SC6240/01
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips VisaCare Mikrodermální abraze SC6240/01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips VisaCare Microdermabrasion SC6240/01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips VisaCare Microdermabrasion SC6240/01. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips VisaCare Mikrodermabráziós bőrregeneráló SC6240/01.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií