AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Philips VisaPure Advanced SC5370/10

Zobraziť katalóg
Philips VisaPure Advanced SC5370/10
4,8 14 hodnotení
Čistiaca sada pre starostlivosť o pleť, 2 nastavenia rýchlosti, 1 normálna čistiaca kefka, 1 revitalizačný masážny nadstavec, 1 nadstavec pre oči
Kód:  EAN3520q Produktové číslo:  SC5370/10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips VisaPure Advanced SC5370/10 Predaj skončil

Philips VisaPure Advanced SC5370/10

Jemné dotyky

Osviežujúca masážna hlava poskytuje oživujúcu relaxačnú masáž, ktorá pôsobí až do spodných vrstiev pokožky. Tým uvoľňuje malé tvárové svaly a revitalizuje. Výsledkom je zdravo vyzerajúca pokožka.

Vypnuté
Jemné doteky

Vypnuté

Pre vašu krásnu tvár

VisaPure Advanced je prístroj pre starostlivosť o tvár na domáce použitie, ktorý obohatí vašu starostlivosť o profesionálne prvky. Vaša pokožka bude žiarivá, obnovená a oživená. Vychutnajte si čistú, hebkú a žiarivú pokožku.


Lepší prietok krvi

Použitím osviežujúcej masážnej hlavy s prispôsobeným programom DualMotion zvýšite prietok krvi a oživíte svoju pokožku.

Vypnuté
VisaPure

Vypnuté
Vytvořeno profesionály

Vytvorené profesionálmi

Osviežujúca masážna hlava bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi na japonskú masáž tváre. Špeciálny program DualMotion je inšpirovaný celosvetovo preslávenými masážnymi technikami.


Technológia DualMotion

Prístroj VisaPure Advanced je vybavený prispôsobenou technológiou DualMotion. Každá hlava dodávaná s prístrojom VisaPure bude mať špecifickú úroveň otáčania a vibrácií.

Vypnuté

Vypnuté
Program jemné masáže

Program jemnej masáže

Nastaviteľný program DualMotion pre okolie očí poskytuje 120 nanovibrácií za sekundu a zaisťuje jemnú, príjemnú a osviežujúcu masáž okolia očí.


Zaženie únavu očí

Hlava pre okolie očí je vyrobená zo špeciálneho chladivého materiálu s kvalitným keramickým povrchom, ktorý unaveným očiam poskytne ráno vítané osvieženie.

Vypnuté
Zažene únavu očí

Pri čistení prístrojom VisaPure odstránite viac zvyškov make-upu aj odumretých buniek pokožky aj jej ochabnutosť. Vďaka efektu hĺbkového čistenia sa vaše obľúbené prípravky starostlivosti o pleť, ako sú krémy, séra a esencie, do pokožky lepšie vstrebú.


Parametre a špecifikácia

Použitie na
Oči Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti Hotovo!

Použitie

Použitie na
Oči Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze u vás zakoupit náhradní adaptér k této sadě?

Prečo pri tomto produkte, pri platbe chýbajú možnosti pre predĺženie záruky, možnosť vrátiť tovar a iné.

Diskusia a poradňa k Philips VisaPure Advanced SC5370/10
Príslušenstvo pre Philips VisaPure Advanced SC5370/10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips VisaPure Advanced SC5370/10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips VisaPure Advanced SC5370/10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips VisaPure Advanced SC5370/10.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií