Stellar Blade PET

Pico Goblin VR

Zobraziť katalóg
Pico Goblin VR
VR okuliare s rozsahom 360°, 5.5" TFT LCD, rozlíšenie 2560 × 1440, frekvencia 70 Hz, Qualcomm Snapdragon 820 CPU
Kód:  PICOVR1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pico Goblin VR

Tieto špeciálne navrhnuté okuliare slúžiace pre virtuálnu realitu, sú nenáročné, a tak ich môžete mať doma aj vy. Nepotrebujú na svoju prevádzku počítač či mobilný telefón, ovládajú sa pomocou vstavaných senzorov a pomocou kompaktného ovládača, ktorý je súčasťou balenia. Okuliare disponujú dvoma displejmi s obnovovacou frekvenciou 70 HZ, vďaka obrovskému rozlíšeniu nie je možné, aby vás pri zábave rušili akékoľvek viditeľné pixely. Zostava k svojmu fungovaniu nepotrebuje žiadne káble, čo výrazne zlepšuje komfort a tiež je zariadenie skladnejšie. Vnútri pulzuje štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 820, ktorý zaručuje perfektný beh operačného systému bez zásekov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vlastné prostredie, ktoré sa vám prispôsobí
  • Displej s veľkým rozlíšením 2,5 K
  • Rozsah: 360°
  • Príjemný dizajn
  • Nastaviteľná veľkosť
  • Kompaktný ovládač
  • Možnosť pripojenia slúchadiel pre ešte lepší pôžitok z virtuálnej reality

Flexibilné pre každého používateľa

Headset je prispôsobivý, veľkosť sa dá upraviť tak, aby bol každý spokojný. Operačný systém je jednoduchý a rýchly. Ponúka vlastný obchod s aplikáciami, takže si každý nájde hru, ktorá mu bude maximálne vyhovovať. Okuliare sú okrem iného výborné aj na sledovanie filmov. Vďaka nim môžete sledovať filmy v prekrásnej kvalite z vlastného bytu.

Farba:
sivo-biela

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

rád bych se zeptal jestli k těmto brýlím potřebujete mobil který podporuje rozšířenou realitu?

Vulgární brýle ??

Diskusia a poradňa k Pico Goblin VR
Príslušenstvo pre Pico Goblin VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pico Goblin VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pico Goblin VR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pico Goblin VR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pico Goblin VR.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií