Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Pikatec - Ochrana na kolesá Ceramic

Zobraziť katalóg
Pikatec - Ochrana na kolesá Ceramic
1,0 1 hodnotení
Ochrana – so superhydrofóbnou aditiváciou, lepšia odpudivosť vody a mastnôt, výborná priľnavosť
Kód:  AUPR16361 Produktové číslo:  180101010015 Stránky výrobcu
Pikatec - Ochrana na kolesá Ceramic Predaj skončil

Pikatec - Ochrana na kolesá Ceramic

Účinná ochrana diskov kolies pred poškodením s prostriedkom Pikatec Ceramic

Pikatec Ceramic Nano Protect Wheel sa postará o perfektnú ochranu hliníkových, chrómovaných i lakovaných diskov kolies pred poškodením a vysokými teplotami, ktoré vznikajú pri brzdení. Po nanesení politúry je povrch kolesa chránený veľmi tvrdou neviditeľnou vrstvou, ktorá odolá náporu abrazívnych častíc a extrémnym teplotám.


Vysokoodolný keramický štít

Odolný keramický štít zabraňuje zachytávaniu nečistôt a brzdného prachu v štruktúre povrchu disku. Vďaka odolnosti voči extrémnym teplotám, až 550 °C sú čiastočky nečistôt zachytené v politúre, z ktorej ich ľahko odstránite tlakom vody a utriete utierkou. Ceramic Nano Protect Wheel vyniká dlhodobým účinkom, výbornou priľnavosťou, odoláva chemikáliám aj UV žiareniu a zvyšuje lesk lakovaných diskov.



Séria nanokozmetiky Pikatec Ceramic

Revolučná séria nanokozmetiky Pikatec Ceramic čiastočne vychádza z najvyššej série Diamond, je ale cenovo dostupnejšia. Poskytuje vysokú UV ochranu laku a oproti predchádzajúcej sérii disponuje niekoľkonásobne lepšou tvrdosťou a odolnosťou voči oteru. Táto kozmetika navyše uzatvára póry v laku a zaistí tak vysokú odolnosť voči prenikajúcej vode, priemyselným saponátom a tiež extrémnym teplotám až, 550 °C.


Inovatívna technológia Pikatec Car

Nanotechnológia Pikatec Car ponúka najmodernejšiu ochranu laku, bicyklov, skiel a interiérov vozidiel, ktorej hlavným princípom je vyhladzovanie a spevňovanie povrchov pomocou tenkého filmu ochrannej politúry s obsahom špeciálnych nanočastíc. Tieto častice utvoria na povrchu laku neviditeľný ochranný štít, ktorý vniká do mikrotrhlín laku a chráni ho pred poškodením letiacimi predmetmi, ako je špina, štrk a pod.


Správna aplikácia prípravkov Pikatec Car

Na správnu funkčnosť nanokozmetiky Pikatec je dôležitá dôkladná príprava ošetrovaných povrchov. Pred samotným nanesením ochranných politúr je potrebné povrch starostlivo vyčistiť a odmastiť. Na takto pripravené povrchy následne aplikujeme vo veľmi slabej vrstve jednotlivé politúry. Po uplynutí určenej doby tuhnutia vrchných vrstiev dané povrchy vyleštíme a počkáme 12 hodín, počas ktorých politúry úplne vytvrdnú.

Parametre a špecifikácia

Použitie
Disky, Chróm a kovy Hotovo!
Použitie
Disky Hotovo!
Typ kovu
Chróm, Hliník Hotovo!

Použitie

Použitie
Disky, Chróm a kovy Hotovo!

Použitie

Použitie
Disky Hotovo!

Typ kovu

Typ kovu
Chróm, Hliník Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, jak zakrýt vyšusovaný bezbarvý lak na metalíze na střeše auta? Auto je dovezené z Itálie, proto si myslím že je lak je vyšusovaný od slunce za ty roky. Když jsem auto kupoval, vyšusovaná místa na střeše auta nebyla vůbec poznat. To se začalo projevovat pomalu asi po půl roce. Takže nějaký přípravek, který na odstranění tohoto ze střechy auta, který použili v autobazaru, určitě existovat musí. Děkuji předem za radu. S pozdravem Pavel Sedláček

Diskusia a poradňa k Pikatec - Ochrana na kolesá Ceramic
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana na kola Ceramic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pikatec Ceramic kerékvédelem.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií