Stellar Blade Alzaboxy

Pimax 5K

Zobraziť katalóg
Pimax 5K
VR okuliare – rozlíšenie 2560×1440
Kód:  PIMAXVR2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pimax 5K

Spoznajte úplne nové obzory s virtuálnymi okuliarmi PIMAX 5K, ktoré vám sprístupnia virtuálnu realitu v úplne inom svetle. Od okamihu, keď si nasadíte tieto virtuálne okuliare PIMAX 5K, prežijete vaše obľúbené hry celkom novým spôsobom. Pomocou panela umožňujúceho pohľad až z 200° prežijete každý detail priamo v centre diania. Je čas spoznať naozajstný svet hier.

Kľúčové vlastnosti VR okuliarov PIMAX 5K

  • Okuliare na zmiešanú realitu
  • Rozlíšenie displejov 2 560 × 1 440 px
  • Vnútorné vystuženie s výrezom (vhodné pre používateľov s dioptrickými okuliarmi)
  • Kompatibilné so Steam VR aplikáciami
  • Ľahká konštrukcia

Precízna konštrukcia a technológie

Konštrukcia okuliarov je unikátna vďaka vnútornému vystuženiu z tuhej peny a výrezom, a preto je headset ideálny pre používateľov s dioptrickými okuliarmi. Okrem jednoduchého používania sa okuliare prispôsobia každej veľkosti hlavy vďaka nastaviteľnému náhlavnému oblúku. Preto môže okuliare použiť nielen dospelý človek, ale aj malé dieťa. Všetko je prispôsobené na pohodlné a dlhé používanie. Hry a aplikácie pre PIMAX 5K idú na platforme Steam VR a sú k dispozícii prostredníctvom účtu na Steam portáli.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ako už by ste to mohli konečne mať aj na sklade, výrobca to už cca 2 mesiace predáva

Myslíte si, že budete mít někdy produkt i k možnosti zakoupení? Děkuji.

Budete mít k dispozici i variantu 5K Plus?

Zdá se mi,že u pimax 5K máte napsané rozlišení pro jedno oko(2560x1440). A u pimax 8 K celkové rozlišení (7680x2160) Je to trochu matoucí. Už se ví, kdy budou brýle k dispozici?

Diskusia a poradňa k Pimax 5K
Príslušenstvo pre Pimax 5K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pimax 5K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pimax 5K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pimax 5K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pimax 5K.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií