Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pioneer BDP-180-S strieborný

Zobraziť katalóg
Pioneer BDP-180-S strieborný
5 3 hodnotení
Blu-ray prehrávač DVD, AVCHD, SACD, CD, MP3, WMA, JPEG, WMV, DivXPlusHD, HDMI, 4K/24pUpscale, podpora pre sieťové funkcie (BD-Live/YouTube), Network Streaming (Audio / Video / foto), DLNA, USBvst. , inteligentný sieťový Update, HDMI-CEC, podpora aplikácie iControl AV2013 pre ovlád.iPhone/iPodtouch/iPad, Android, podpora Pioneer ControlApp, digitálny koaxiálny výstup, priame streamovanie zo smartfónov/wi-fi direct, vstavané Wi-Fi, podpora súborov 3GP , FLV, AVI a WMW
Kód:  PIO502x2 Produktové číslo:  BDP-180-S Stránky výrobcu

Pioneer BDP-180-S strieborný

Blu-ray prehrávač Pioneer vytvorí jedinečný základ domáceho kina. Vychutnajte si pôsobivý kontrast 3D videa, ktoré môžete sledovať v neuveriteľnej Ultra HD (4K/24p) kvalite. Spolu s modernou technológiou DTS-HD High Resolution Audio a podporou pokročilých zvukových formátov vytvorí úžasnú atmosféru, ktorá vás plne ponorí do diania.

Kľúčové vlastnosti

  • Prehrávanie všetkých bežných CD/DVD/BD nosičov
  • USB port na prenos obsahu skrz flash disky umiestnené vzadu i vpredu prehrávača
  • Pre väčší zážitok zo sledovania filmov alebo seriálov je k dispozícii mód zrýchlenia a spomalenia
  • Ak patríte k tým, kto rád zaspáva u obľúbeného seriálu, oceníte možnosť automatického vypnutia
  • Moderný HDMI výstup na prenos obrazu a zvuku v maximálnej kvalite
  • Aktualizujte firmvér zariadenia vďaka USB vstupu alebo pomocou internetového pripojenia

Moderné šírenie obsahu

Služby ako je Wi-Fi Miracast, YouTube "Send to TV", iControlAV5 a ďalšie uľahčujú ovládanie zariadenia a šírenie obsahu medzi prehrávačom a mobilnými zariadeniami. Bez ohľadu na to, či ide o video z rodinnej dovolenky uložené vo smartfóne, o ktoré sa chcete podeliť s rodinou alebo o obľúbený televízny program. Neviete, kde práve máte ovládač k prehrávaču? Nič to, ovládajte ho cez vaše inteligentné zariadenie.

Automatické prevzorkovanie obrazu na 4K rozlíšenie

BDP-180 automaticky vykonáva proces tzv. "prevzorkovania" z pôvodného formátu 1080/24p na 4K rozlíšenie pri pripojení televízora, ktorý toto veľké rozlíšenie podporuje. Užite si unikátny obraz so štvornásobným rozlíšením, než to, ktoré poskytovalo doterajšie Full HD rozlíšenie. Prevzorkovanie môžete regulovať z používateľsky príjemného SETUP-menu rozhrania.

Parametre a špecifikácia

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!
Rozhraní
S DLNA, S HDMI, S USB, S WiFi Hotovo!
Video formáty
AVCHD, AVI, DivX, JPEG, WMV Hotovo!
Audio formáty
MP3, WMA Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
S DLNA, S HDMI, S USB, S WiFi Hotovo!
Video formáty
AVCHD, AVI, DivX, JPEG, WMV Hotovo!
Audio formáty
MP3, WMA Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o informaci, jak si tato verze poradí s českými titulky. Starší typ BDP-170 s nimi má vážné problémy. Neumí zobrazovat české fonty, a když ano, tak často po chvíli přestane.Děkuji předem za odpověď!

Diskusia a poradňa k Pioneer BDP-180-S strieborný
Príslušenstvo pre Pioneer BDP-180-S strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer BDP-180-S stříbrný. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer BDP-180-S ezüst.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií