AlzaBoxy Q1 Aplikace

Pioneer Clubsound SE-MX9 čierna

Zobraziť katalóg
Pioneer Clubsound SE-MX9 čierna
Slúchadlá náhlavné s mikrofónom, meniče 50mm, frekvenčný rozsah 6-40 000Hz, impedancia 32Ohm, 1200mW, 106dB, kábel 1.2m odnímateľný
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PIO634d Produktové číslo:  SE-MX9-K Stránky výrobcu
Pioneer Clubsound SE-MX9 čierna 168,84 € Rozbalené

Pioneer Clubsound SE-MX9 čierna

Pioneer Clubsound SE-MX9 čierna je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Pioneer Clubsound SE-MX9 sú náhlavné slúchadlá, ktorá prináša výnimočný a verný audio zážitok, iskrivé výšky a bohaté basy. Vyváženosť zvuku je garantovaná 50mm dynamickým meničom a širokým frekvenčným rozsahom 6 Hz - 40 kHz. Praktickou funkciou je možnosť odnímať prívodný kábel . V dodávke nájdete aj krútený dvojmetrový kábel pre počúvanie na domácej aparatúre.

Moderný dizajn vsádza na oblé krivky vybrúsené z hliníkovej zliatiny a ergonomickú konštrukciu, ktorá nikde netlačia. Iste poteší prítomnosť diaľkového ovládača s mikrofónom na kábli - jednoducho tak meňte hlasitosť a prijímajte hovory bez nutnosti vyťahovať telefón z vrecka. Pre maximálny komfort pri počúvaní obľúbenej hudby sú slúchadlá vybavené mäkčenými náušníky .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer Clubsound SE-MX9 čierna
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií