AD homeoffice PET

Pioneer DDJ-SB2

Zobraziť katalóg
Pioneer DDJ-SB2
5 3 hodnotení
MIDI kontrolér základný midi kontrolór do USB, podsvietené ovládanie, Serato DJ Intro softvér, vstup pre mikrofón, výstup 1x RCA + 2x monitor out
Kód:  PIO959g5 Produktové číslo:  DDJ-SB2

Pioneer DDJ-SB2

Prepadli ste kúzlu elektronickej muziky? Vydajte sa cestou DJje s MIDI kontrolórom značky Pioneer a ukážte, že nie ste len ďalšia hudobná rýchlokvaska, ale skutočný umelec, ktorý si zaslúži pozornosť aj rešpekt ostatných.

Kľúčové vlastnosti

  • USB napájanie umožňuje použitie prakticky kdekoľvek
  • Efektné podsvietené ovládanie
  • Intuitívny Serato DJ softvér pre ľahšiu organizáciu playlistov
  • Vstup pre mikrofón

Odkaz na tradíciu aj veľa nového

Pioneer DDJ-SB2 odkazuje na tie najlepšie funkcie svojho predchodcu DDJ SB a navrch pridáva veľa nových zlepšovákov. Práca s decky je ďaleko jednoduchšia a intuitívnejšia aj pre začínajúcich DJs vďaka deckovému kontrolóru a tlačidlám, ktoré pomáhajú uľahčiť prepínanie medzi jednotlivými kanálmi. Horný rad padov zamestnáva funkcie HotCue, Auto Loop, Manual Loop a Sampler, spodná štvorica potom slúži funkciám Play, Cue, Sync a Shift.

Viac trikov s menšou námahou

Neprehliadnuteľné alumíniové jog-wheels majú rýchlu odozvu a urobia z vás majstrami scratch. S Trim knobom a úrovňovými meračmi ľahko skrotíte zvuk takmer na každom kanáli. Neprebernú škálu filtrov zdedil DDJ-SB2 po modeloch DDJ-SX2 a DDJ-SR. Navyše novému modelu výrobcovia pridali funkciu Filter Fade, ktorá umožňuje pohodlne manipulovať naraz ako sa zvukovými, tak i basovými filtrami. Druhú ruku tak máte voľnú na manipuláciu s loopmi alebo sample.

Poslúži kdekoľvek

MIDI kontrolór spoľahlivo napojíte cez USB a môžete ho so sebou vziať kamkoľvek sa vám zapáči. Efektné podsvietené ovládanie je ako stvorené do tmavých miestností a keď si veríte na vokály, DDJ-SB2 má aj vstup na pripojenie mikrofónu.

Parametre a špecifikácia:

Frekvenčný rozsah:
20 - 20,000 Hz

Vstupy:
3,5mm jack
USB

Výstupy:
RCA
MiniPin

Rozmery:
487 × 58,5 × 271,2 mm

Hmotnosť:
2,1 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Můžu se zeptat jaký program na to funguje např.:virtual dj le nebo tak něco děkuji jsem v tom nový

Stačí k mixážnímu pultu připojit telefon? Je to dárek pro děti, nemám zkušenosti, děkuji Richard

Jde k tomu připojit i normální reprák jen s 3,5 jackem?

Diskusia a poradňa k Pioneer DDJ-SB2
Príslušenstvo pre Pioneer DDJ-SB2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DDJ-SB2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-SB2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-SB2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer DDJ-SB2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií