Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pioneer DDJ-WeGO4-K čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer DDJ-WeGO4-K čierny
MIDI kontrolér – prenosný do USB, integrovaná zvuková karta, podsvietené ovládanie, dodávaný softvér Rekordbox DJ a Virtual DJ LE, podporuje softvér WeDJ pre iPod, ďalej softvér djay 2, vjay a TRAKTOR PRO 2, harmonické skreslenie 0.006%, vstup pre mikrofón, výstup 1× RCA + 2× slúchadlá, monitor out
Kód:  PIO955f1 Produktové číslo:  DDJ-WeGO4-K
Pioneer DDJ-WeGO4-K čierny Predaj skončil

Pioneer DDJ-WeGO4-K čierny

Vezmite si pre svoje prvé kroky v DJ svete kompaktný MIDI kontrolér DDJ-WeGO4-K v čiernom vyhotovení, ktorý je vybavený mnohými pokročilými funkciami. Ponúka tak sampler, funkciu pre manuálne aj automatické slučky, hot cues a Pad FX z profesionálneho DJ hardvéru pre rozšírenie kreativity. Použitie je veľmi jednoduché – stačí pripojiť akýkoľvek laptop, tablet alebo smartfón prostredníctvom klasického USB kábla a ihneď si môžete vychutnávať hranie v kvalite 24 bitov a 48 kHz.

Kľúčové vlastnosti DDJ-WeGO4-K čierny

  • Integrovaná zvuková karta
  • Podsvietené ovládanie
  • Dodávaný softvér: Rekordbox DJ a Virtual DJ LE
  • Podporuje softvér WeDJ pre iPod
  • Harmonické skreslenie 0,006 %

V balení nájdete licenčný kľúč pre rekordbox DJ softvér pre možnosť ovládania priamo zo zariadenia. Tiež môžete využiť aplikácie WeDJ pre mixovanie stôp rovno z iTunes knižnice. Zariadenie disponuje PCA master výstupom alebo dvoma slúchadlovými výstupmi pre odposluch. Na zariadení nájdete aj jeden mikrofónny 1/4" TS jack vstup a jeden USB konektor. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer DDJ-WeGO4-K čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DDJ-WeGO4-K černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-WeGO4-K Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-WeGO4-K Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer DDJ-WeGO4-K fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií