Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

Pioneer HTP-076 čierne

Zobraziť katalóg
Pioneer HTP-076 čierne
3,7 3 hodnotení
Domáce kino – 5.1 kanálové, pasívne (k zosilňovaču), Bluetooth pripojenie, káblové reproduktory, káblový subwoofer, výkon 570 W, OUT 3,5 mm Jack a HDMI, rozmery subwooferu 39,3 × 23 × 33,1 cm (V׊×H)
Kód:  PIO005a5 Produktové číslo:  HTP-076 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer HTP-076 čierne

Chceli by ste, aby vás zvuk pri sledovaní filmov, počúvaní hudby alebo pri hraní hier úplne pohltil namiesto toho, aby znel takmer nezrozumiteľne niekde v pozadí? Domáce kino Pioneer HTP-076 zložené z AV receivera a celkovo šiestich reproduktorov splní presne to, čo si prajete. Receiver s výkonom až 150 W na kanál podporuje audio formáty ako Dolby Atmos a DTS : X vrátane Dolby Atmos Height Virtualizer a nezľakne sa ani 4K UHD videí s HDR10, HLG a Dolby Vision. Cez HDMI s ním prepojíte váš obľúbený prehrávač a televízor a zábava sa môže začať.  

Kľúčové vlastnosti čierneho domáceho kina Pioneer HTP-076

  • Kvalitné domáce kino zložené z AV receivera a dokopy šiestich reproduktorov
  • 5.1 kanálov, pričom každý má výkon až 150 W
  • Domáce kino od Pioneer produkuje skvelý zvuk, ktorý vás obklopí zo všetkých strán
  • Receiver podporuje audio formáty ako Dolby Atmos, DTS : X a Dolby Atmos Height Virtualizer
  • Prehrá aj video v rozlíšení 4K s HDR10, HLG a Dolby Vision
  • Domáce kino Pioneer HTP-076 je vybavené technológiou bluetooth a FM/DAB tunerom
  • Bezproblémové pripojenie TV a rôznych prehrávačov pomocou HDMI vstupov a výstupov
  • Elegantný dizajn v čiernom farebnom vyhotovení

Streamovanie hudby

Domáce kino od Pioneer je súčasne vybavené bezdrôtovou technológiou bluetooth, takže si hudbu môžete púšťať bezdrôtovo priamo z vášho mobilu alebo tabletu stlačením jediného tlačidla na prednom paneli receiver-a. A ak máte v obľube rádio, ani vtedy vás nesklame. Na domácom kine Pioneer HTP-076 si bez problému naladíte všetky FM a AM stanice vrátane digitálnej stanice DAB.

Domáce kino Pioneer HTP-076 – zvuk zo všetkých strán

O fyzický prenos zvuku smerom k vám sa stará spolu až šesť reproduktorov. V zostave nájdete subwoofer s 16 cm kužeľom a bass reflexom, ktorý vašu miestnosť poriadne rozduní hutnými basmi. Ďalej je tu kompaktný centrálny reproduktor, dva predné reproduktory a dva zadné priestorové. Tým pádom máte dokonale pokryté všetky frekvencie a na zvuku si s domácom kinom Pioneer HTP-076 priam pochutnáte.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Šírka
22 cm Hotovo!
Hĺbka
10 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Rozmery centrálneho reproduktora

Šírka
22 cm Hotovo!
Hĺbka
10 cm Hotovo!
Výška
9,7 cm Hotovo!

Rozmery zadných reproduktorov

Šírka
9 cm Hotovo!
Hĺbka
10,85 cm Hotovo!
Výška
13,15 cm Hotovo!

Typ sústavy

Typ sústavy
5.1 Hotovo!
Aktívne/pasívne
Pasívne (k zosilňovaču) Hotovo!
Mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bezdrátový prenos hudby Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon zostavy
570 W Hotovo!

Pripojenie

Technológia
Bluetooth Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack, HDMI Hotovo!

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory
Káblové Hotovo!
Subwoofer
Káblové Hotovo!

Rozmery subwoofera

Hĺbka
33,1 cm Hotovo!
Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
39,3 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na toto zboží čekám už od dubna a teď vidím, že dostupnost byla posunuta z listopadu až na leden 2021! Můžu se zeptat, co se děje a proč to tak dlouho není dostupné? Je případně k dispozici nějaká alternativa?

Zdravím chci se zeptat , zda jsou zadní repro bezdrát a nebo vše musí byt propojené drátem?

Dobrý den, proč je na zařízení volume v mínusu a odečításe ? jde to nějak změnit ? Děkuji.

Dobrý den, jakou verzi HDMI má tento receiver ?

Dobrý den, můžete mi prosím někdo objasnit tu poznámku v parametrech, že soustava je pasivní a potřebuje zesilovač?? Já vidím, že tato soustava domácího kina jsou reproduktory včetně receiveru, který snad chápu, že pohání ty bedýnky nebo to tak není a člověk k celé této sestavě ještě musí mít nebo dokoupit ten zesilovač??? To jsme samozřejmě na úplně jiném hřišti.... Velice děkuji. Ivan

Dobry den, rad bych se zeptal: vlastnim gramofon Sony PS-LX310BT. Pujde bez problemu zapojit pomoci kabelu, ktere ma, do teto sestavy? Nevyznam se v tom. Dekuji.

Dobry den Reproduktory a sub.su kolko pasmove a su magneticky tienene?

Dobrý den, při každém zapnutí recieveru na něm pokaždé naskočí titulek Initial Setup - See TV. Zvuk je ovšem připojen k Samsung Smart TV přes optický kabel a je to nastavené i v recieveru i v TV. můžete mi prosím někdo poradit? musí se vždy zmacknout na ovladači home button jinak nejde reciever ovládat.

Dobrý den, při každém zapnutí recieveru na něm pokaždé naskočí titulek Initial Setup - See TV. Zvuk je ovšem připojen k Samsung Smart TV přes optický kabel a je to nastavené i v recieveru i v TV. můžete mi prosím někdo poradit? musí se vždy zmacknout na ovladači home button jinak nejde reciever ovládat.

Dobrý den, zakoupil jsem a zajímalo by mě jak je to s tím Dolby Atmos? je všude inzerován i na revieveru je nálepka ale nikde ho v surround nabídce nevidím. děkuji

12
Diskusia a poradňa k Pioneer HTP-076 čierne
Príslušenstvo pre Pioneer HTP-076 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer HTP-076 černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer HTP-076 fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií