Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pioneer MRX-5-B čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer MRX-5-B čierny
Bluetooth reproduktor – pre bezdrôtový prenos hudby, WiFi, Bluetooth profily A2DP/AVRCP, Chromecast, Spotify, Deezer, Tidal, TuneIn, FireConnect, dvojpásmové prevedenie, integrovaná batéria Li-Ion, doba hrania na batérie až 4 hodiny
Kód:  PIO520e1 Produktové číslo:  MRX-5-B Stránky výrobcu

Pioneer MRX-5-B čierny

Všetko, čo si môžete priať

Bezdrôtový reproduktor Pioneer MRX-5 v čiernom prevedení vám dovolí oddávať sa obľúbenej hudbe podľa vašej réžie. Spríjemnite si každú chvíľku či už osamote, alebo s priateľmi. Veľká rozmanitosť a množstvo funkcií, ktoré tento reproduktor prináša, vás zaručene príjemne prekvapia a už nebudete chcieť nič iné. Elegantný dizajn, bezdrôtový prenos hudby a až 4 hodiny nepretržitej prevádzky robia reproduktor výnimočný a nenahraditeľný.

MRX-5

Ideálny spoločník

Zaplňte priestor hudbou

MRX-5 je kompaktný a ľahko sa prenáša. Reprodukcia zvuku je jeho silnou stránkou. Zvuk je kvalitný, čistý a ničím nerušený. Je vybavený dvomi 77 mm basovými reproduktormi, ktoré ľahko zaplnia priestor hudbou. Miestnosť nevyžaduje žiadny vstup, pretože reproduktor beží až 4 hodiny na kvalitnú Li-Ion batériu. 

Bezdrôtové technológie reproduktora

MRX-5 je vybavený zabudovanou dvojjadrovou Wi-Fi, vďaka ktorej môžete streamovať zvuk prostredníctvom pripojenia k bezdrôtovej sieti LAN. Technológia Bluetooth verzie 4.1 umožní jednoduché a pohodlné prehrávanie skladieb z kompatibilných zariadení. Reproduktor má navyše vstavaný Chormecast, ktorý tiež slúži na prenos hudby, rádia alebo podcastov pomocou mobilného zariadenia.

MRX-5

Množstvo funkcií

MRX-5

Prekvapí vás

Kľúčové vlastnosti

  • Najlepšia zvuková reprodukcia
  • Až 4 hodiny neobmedzeného počúvania hudby
  • Elegantné spracovanie, čistý dizajn
  • Množstvo online hudobných aplikácií
  • Zamilujete sa na prvý pohľad
MRX-5

Bezplatná aplikácia

Pioneer Remote App Ready

Bezplatná aplikácia Pioneer Remote umožní bezproblémové ovládanie pomocou vášho iPad, iPhone, iPod touch alebo zariadenia so systémom Android. Využite k bezdrôtovému ovládaniu reproduktora alebo prehrávaniu melódií uložených na vašom zariadení. V prípade reproduktorov Pioneer pohodlie nepozná medze.

Online hudba a rádio

Vychutnajte si neobmedzený prísun hudby, hudobných spotov a správ z internetových rozhlasových staníc. Reproduktor tiež ponúka možnosť využiť online hudobné služby vrátane Spotify, TuneIn, Tidal a Deezer.

MRX-5

Buďte správne naladení

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer MRX-5-B čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer MRX-5-B černý.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií