Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pioneer PL-30-K čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer PL-30-K čierny
5 4 hodnotení
Gramofón - vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, moderný dizajn, náhon remienkom, automatické ovládanie, rovné ramienko
Kód:  PIO050c Produktové číslo:  PL-30-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer PL-30-K čierny

Gramofón Pioneer PL-30-K je určený pre náruživých hudobné poslucháčov. Klasické LP platne s charakteristickým zvukovým prevedením s nezabudnuteľnými piesňami si môžete vychutnať každý deň. Hudobná klasika má svoje nezameniteľné neodolateľné čaro. Vaša zbierka gramofónových platní nemusí ležať v pivnici, s gramofónom Pioneer PL-30-K oprášite všetky spomienky na staré dobré časy.

Kľúčové vlastnosti

  • pohodlnejšie, presnejšie a kvalitnejšie počúvanie gramofónových platní
  • dvojvrstvové šasi so 4mm kovovou doskou pre skalopevný zvuk
  • tanier z liateho hliníka s 5mm gumovou podložkou pre potlačenie externých vibrácií
  • pozlátené RCA konektory ako súčasť balenia

Novodobé prehrávanie klasiky

Modernému prehrávaniu optického záznamu jednoducho chýba duša, ktorá u okrúhlych gramofónových platní vytvára nenahraditeľný hudobný zážitok. Kúzlo starých dosiek a obľúbených skladieb si vychutnáte kvalitným počúvaním s novodobým gramofónom Pioneer PL-30-K. Je šetrný k povrchu dosiek a vyníma sa presnejším prehrávaním bez preskakovania, čím zvyšuje kvalitu prehrávaného zvuku a zároveň predlžuje trvanlivosť gramofónových platní.

Špičkový zvuk na prvom mieste

Gramofón Pioneer PL-30-K je plne automatický. Vďaka nízkej hmotnosti rovnakého ramena je veľmi citlivý a odolný proti rezonancii. Neskresľuje tak výstup zvuku. Samozrejmosťou, je plynulé otáčanie LP disku na tanieri z liateho hliníka, ktoré zaisťuje DC servo motor. Prítomnosť zabudovaného Phono ekvalizéra pre doladenie zvuku zaručuje maximálnu kvalitu prehrávaného zvuku. Gramofón je vybavený vstavaným predzosilňovačom s On / Through voličom, a režimom signálu Phono EQ.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
431,8 mm Hotovo!
Hĺbka
381 mm Hotovo!
Výška
101,6 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny
» Všetky HiFi gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hraje sám nebo k němu musím dokoupit reproduktory? Nějak se ztrácím v tom, co znamená, že je tam předzesilovač. Děkuji za odpověď!

Diskusia a poradňa k Pioneer PL-30-K čierny
Príslušenstvo pre Pioneer PL-30-K čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer PL-30-K černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer PL-30-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer PL-30-K schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer PL-30-K fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií