AD homeoffice PET

Pioneer RM-05 čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer RM-05 čierny
Reproduktor – 2-pásmový, hudobný výkon 100W, 1.5" výškový reproduktor a 5" woofer, RCA vstup, rozsah 45-50000Hz, citlivosť 104dB
Kód:  PIO745d Produktové číslo:  RM-05
Pioneer RM-05 čierny Predaj skončil

Pioneer RM-05 čierny

Aktívne profesionálne štúdiové monitory od svetoznámeho výrobcu zvukovej techniky Pioneer, ktoré disponujú zvukovým výkonom až 100 W. RM-05 sú nanovo osadené HD koaxiálnymi drivermi, které ocenia predovšetkým profesionálni producenti. Disponujú aj pro-audio technológiou, ktorá prináša vysoké SPL a zároveň neutrálny zvuk s čistým prechodom medzi frekvenciami. Preto sú vhodnými kandidátmi pre near-field monitoring.


Kľúčové vlastnosti

  • Aktívne štúdiové monitory ideálne pre producentov a hudobné štúdiá
  • Nanovo osadené HD koaxiálnymi drivermi
  • Veľmi kvalitný zvuk a čistý prechod medzi frekvenciami
  • 1,5 palcové, hliníkové tweeters
  • AFAST akustická tuba

Zvuk presný ako britva

Môžete sa spoľahnúť, že zvuk z tweetera a woofera bude vychádzať takmer v rovnakom bode. To všetko vďaka HD koaxiálnym driverom. Navyše technológia waveguide minimalizuje stret medzi drivermi a teda produkuje neutrálny zvuk s výbornou izoláciou. Nesmieme zabudnúť ani na 1,5 palcové, hliníkové tweetery a patentovanú AFAST akustickú tubu, ktorá sa stará o čistú a veľmi kvalitnú audio produkciu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer RM-05 čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer RM-05 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer RM-05 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer RM-05 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer RM-05 Fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií