Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pioneer RM-07 čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer RM-07 čierny
Reproduktor – 2-pásmový, hudobný výkon 150W, 1.5" výškový reproduktor a 6.5" woofer, RCA vstup, rozsah 40–50000Hz, citlivosť 109dB
Kód:  PIO745f Produktové číslo:  RM-07

Pioneer RM-07 čierny

Aktívne profesionálne štúdiové monitory od svetoznámeho výrobcu zvukovej techniky Pioneer, ktoré disponujú zvukovým výkonom až 150 W. RM-07 sú nanovo osadené HD koaxiálnymi ovládačmi, ktoré ocenia predovšetkým profesionálni producenti. Disponujú pro-audio technológiou, ktorá prináša vysoké SPL a zároveň neutrálny zvuk s čistým prechodom medzi frekvenciami. Vďaka tomu sú vhodnými kandidátmi pre near-field monitoring.


Kľúčové vlastnosti

  • Aktívne štúdiové monitory ideálne pre producentov a hudobné štúdiá
  • Nanovo osadené HD koaxiálnymi drivermi
  • Veľmi kvalitný zvuk a čistý prechod medzi frekvenciami
  • 1,5 palcové, hliníkové tweeters
  • AFAST akustická tuba

Zvuk presný ako britva

Môžete sa spoľahnúť, že zvuk z tweetera a woofera bude vychádzať takmer v rovnakom bode. To všetko vďaka HD koaxiálnym ovládačom. Navyše, technológia waveguide minimalizuje stret medzi drivermi a preto produkuje neutrálny zvuk s výbornou izoláciou. Nesmieme zabudnúť ani na 1,5 palcové hliníkové tweetery a patentovanú AFAST akustickú tubu, ktorá sa stará o čistú a veľmi kvalitnú audio produkciu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer RM-07 čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer RM-07 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer RM-07 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer RM-07 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer RM-07 Fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií