PET PET

Pitaka Aramid Case Black/Red Plain iPhone X

Zobraziť katalóg
Pitaka Aramid Case Black/Red Plain iPhone X
Ochranný kryt – ultra tenký a ľahký, vyrobený zo 100% aramidu, protišmykový povrch, chráni pred poškriabaním a pádmi, súčasťou balenia je tvrdené sklo
Kód:  PITa15 Produktové číslo:  KI8004X
Pitaka Aramid Case Black/Red Plain iPhone X Predaj skončil

Pitaka Aramid Case Black/Red Plain iPhone X

Predstavili ste si niekedy kryt, ktorý je tak pevný, že ochráni váš smartfón pred takmer všetkým? O novom ochrannom kryte Pitaka Aramid Case Black/Red Plain by sa to takmer dalo povedať. Aramidový kryt patrí medzi tie najtenšie kryty pre iPhone X na svete, ale tiež zároveň aj medzi tie najodolnejšie. Na prvý pohľad elegantný a dizajnovo prepracovaný kryt kombinujúci čiernu a červenú farbu je totiž ohňovzdorný, vydrží prudké výkyvy teplôt a jeho pevnosť je 5-krát väčšia ako u ocele.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Pitaka Aramid Case Black/Red Plain pre iPhone X

  • Veľmi prepracovaný dizajn kombinujúci červenú a čiernu farbu
  • Jeden z najtenších krytov pre iPhone X na svete
  • Ohňovzdorný a 5-krát pevnejší ako oceľ
  • Protišmykový povrch zaisťuje pohodlnú a bezpečnú manipuláciu
  • Súčasťou balenia Pitaka Aramid Case Black/Red Plain je tiež tvrdené sklo
  • Hmotnosť len 14 gramov
  • Hrúbka krytu nepresahuje 0,65 milimetra

Veľmi precízne vyhotovenie

Originálny ochranný kryt Pitaka Aramid Case kombinuje čiernu a červenú farbu v špecifickom motíve. Pôsobí veľmi elegantne a urobí z vášho smartfónu unikátny módny doplnok. Okrem elegancie je tiež veľmi praktický. So svojou minimálnou hrúbkou takmer nemení veľkosť iPhonu X a dokonale vám padne do dlane. Na ochrannom kryte Pitaka Aramid nájdete všetky otvory potrebné pre ovládanie a pripojenie telefónu.

Tvrdené sklo v balení Pitaka Aramid Case

  • Tvrdené sklo dokonale padne na iPhone X
  • Hrúbka tohto ochranného prvku je 0,33 mm
  • Tvrdené sklo má pevnosť 9H
  • Spoločne s ochranným krytom Pitaka tvorí takmer 100 % ochranu telefónu

Takmer nezničiteľný kryt Pitaka

Červeno-čierny ochranný kryt Pitaka Aramid patrí medzi tie najodolnejšie kryty na trhu. Je vyrobený zo 100 % aramidu, ktorý je využívaný predovšetkým v letectve. Medzi hlavné prednosti patrí odolnosť proti kolísaniu teplôt, ohňovzdornosť a vysoká pevnosť. Ochranný kryt pre iPhone X nestráca svoje vlastnosti a farbu ani pod vplyvom počasia či starnutia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pitaka Aramid Case Black/Red Plain iPhone X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pitaka Aramid Hülle Schwarz / Rot Plain iPhone X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pitaka Aramid Hülle Schwarz / Rot Plain iPhone X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pitaka Aramid tok fekete / piros sík iPhone X.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií