Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžové

Zobraziť katalóg
Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžové
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, frekvenčný rozsah 50Hz–20000Hz, citlivosť 92dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40mm, výdrž batérie až 18 h
Kód:  MS030b64 Produktové číslo:  211141-99

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžové Predaj skončil

Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžové


Dostupné bezdrôtové slúchadlá Plantronics Backbeat GO 600

Užite si vaše obľúbené hudobné playlisty s výdatnou pomocou bezdrôtových slúchadiel Plantronics Backbeat GO 600. Zabudnite tiež na obmedzenie v podobe otravného kábla, ktorý spoľahlivo nahradí bezdrôtový štandard bluetooth 4.1. Vďaka tomu sú slúchadlá Plantronics Backbeat Go vhodné na prepojenie s prakticky každým mobilom alebo notebookom, teda kompatibilita slúchadiel dosahuje maximálne hodnoty.



Bezdrôtové náhlavné slúchadlá

Parádna výdrž až 18 hodín

Pripojenie cez bluetooth 4.1




Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžové

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Ľahko dostupné ovládacie prvky

Ovládanie všetkého dôležitého je umiestnené na mušli a je dokonale prístupné. O pohodlné nosenie slúchadiel Plantronics Backbeat GO 600 sa starajú otočné náušníky z pamäťovej peny. 40 mm zvukové meniče vám poskytnú skvelý hudobný zážitok. Používateľov určite poteší skutočnosť, že v prípade transportu stačí slúchadlá zložiť a uložiť v priloženej taštičke.


Pohodlné nosenie

Pretože batéria slúchadiel Plantronics Backbeat GO 600 vydrží až 18 hodín, tak sa výrobca postaral o vaše pohodlie. Slúchadlá totiž disponujú kvalitným hlavovým mostom, ktorý vám dokonale sadne. V prípade nutnosti je možné slúchadlá používať aj v káblovom režime, pretože 3,5 mm konektor je na slúchadlách tiež prítomný.

Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžová

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžová

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Kľúčové vlastnosti slúchadiel Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžové

  • Kvalitné bezdrôtové slúchadlá za rozumnú cenu
  • Vďaka bluetooth 4.1 sú kompatibilné s prakticky každým zariadením
  • Skvelá výdrž na úrovni 18 hodín
  • Ovládacie prvky, ktoré umožňujú pozastavenie/prehrávanie, preskakovanie skladieb, nastavenie hlasitosti a jednoduché volanie
  • Otočné mušle
  • Širokopásmový mikrofón
  • Prenosné puzdro, USB kábel na nabíjanie a zvukový kábel na počúvanie hudby v prípade, že je batéria vybitá alebo ju nechcete využívať

Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat GO 600 stereo béžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat GO 600 Stereo beige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat GO 600 Stereo beige. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics Backbeat GO 600 Stereo bézs.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií