Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Plantronics Backbeat Pro 2 čierny

Zobraziť katalóg
Plantronics Backbeat Pro 2 čierny
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá - Bluetooth 4.0 + EDR (až 100m s BT class1), A2DP, hands free funkcia, duálny mikrofón, doba počúvania až 24 hodín, smart senzor technológia, súčasné pripojenie dvoch Bluetooth zariadení
Kód:  MS030b5g5 Produktové číslo:  207110-05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Backbeat Pro 2 čierny

Nemôžete žiť bez hudby? Výnimočné slúchadlá Plantronics Backbeat Pro 2 v čiernej farbe vám poskytnú nevšedné hudobné zážitky, a to pri počúvaní z počítača aj z mobilného telefónu. Svojich obľúbených interpretov tak budete môcť počúvať v jedinečnej audio kvalite prakticky kdekoľvek.

Slúchadlá sú opatrené technológiou Bluetooth 4.0 so širokým dosahom až do vzdialenosti 100 metrov. Používať ich pritom budete môcť až 24 hodín na jedno nabitie a nepochybne vás zaujme aj Smart senzor technológia. Tá zaisťuje automatické prerušenie hudby pri ich zložení.

Hlavné prednosti

  • Výnimočné slúchadlá pre nevšedné hudobné zážitky
  • Vysoká audio kvalita a zaujímavé funkcie
  • Technológia Bluetooth s dosahom až 100 metrov
  • Možnosť počúvania 24 hodín na jedno nabitie
  • Smart senzor technológia - automatické prerušenie hudby pri zložení slúchadiel
  • Bezdrôtový USB adaptér
  • Jedinečné pohodlie pre poslucháčov
  • Možnosť nastaviť čiastočné ruchy z okolia pre vyššiu bezpečnosť

Dokonale komfortné a bezpečné slúchadlá

Pri počúvaní hudby nezáleží iba na audio kvalite, ale nutné je tiež pohodlie. Tieto slúchadlá sú teda opatrené komfortnou konštrukciou a polstrovanými mušľami. A ak radi počúvate hudbu vonku, iste oceníte aj funkciu OpenMic, vďaka ktorej je možné jednoducho nastaviť čiastočné počúvanie ruchov z okolia.

To samozrejme najmä na frekventovaných miestach zvyšuje vašu bezpečnosť. Slúchadlá pritom dostanete aj s nylonovým cestovným puzdrom, takže aj tie budú v bezpečí. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je mozne tieto sluchadla pozriet a vyskusat v Bratislave?

Dobry den, je mozny vyzkouset to zbozi v showroomu pred nakupem?

Diskusia a poradňa k Plantronics Backbeat Pro 2 čierny
Príslušenstvo pre Plantronics Backbeat Pro 2 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Backbeat Pro 2 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat Pro 2 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Backbeat Pro 2 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PLANTRONICS BACKBEAT Pro 2 Bluetooth Headset - fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií