Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Plantronics M90 čierny

Zobraziť katalóg
Plantronics M90 čierny
4,5 39 hodnotení
Bluetooth Headset - Bluetooth v3.0, A2DP, redukcia šumu, funkcia DeepSleep pre šetrenie batérie, podpora širokopásmového HD audia, dosah až 10m, váha 8g
Kód:  MS030e3c Produktové číslo:  201152-05

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics M90 čierny

Doprajte si komfort slobody pri hovoroch, ktoré budú ďaleko zreteľnejšie a na druhej strane vás vždy dobre počuť. Headset podporuje širokopásmové HD audio pre čistotu a jasnosť každého dôležitého hovoru. K tomu pridáva funkciu pre zníženie hluku z okolia a potlačenie ozveny, takže budete môcť vybaviť hovor aj v hlučnejšom prostredí. Stačí ho jednoducho spárovať s vaším telefón cez bezdrôtové bluetooth. Vďaka funkcii Multipoint si headset poradí s dvoma telefónmi zároveň. Váži len 8 gramov, a napriek tomu prináša plných 11 hodín hovoru alebo 16 dní v pohotovostnom režime.

Pomocou tohto headsetu môžete tiež ovládať hudobné skladby a ich hlasitosť bez toho, aby ste sa dotkli telefónu. Plantronics vyvinul pre mobilné platformy Google Android a Apple iOS voľne stiahnuteľné aplikácie informujúce o stave batérie. O stave batérie, dĺžke hovoru a ďalších stavoch vás tiež dokáže informovať hlasom v jednom z troch jazykov (angličtina, nemčina, ruština). Ak ho necháte v aute alebo v kancelárii, aktivuje sa funkcia DeepSleep pre režim spánku alebo väčšiu úsporu batérie náhlavnej súpravy.

Doplňujúce informácie:

Vlastnosti:
Ovládanie hudby
Stavové signály v angličtine, nemčine alebo ruštine
Znižuje hluk z okolia, potláča ozvenu
Podporuje HD audio pre telefóny s podporou širokopásmového audia
Funkcia DeepSleep pre maximálnu úsporu energie
Podporuje hovory z dvoch telefónov (Multipoint)
Doba hovoru až 11 hodín, 16 dní standby režim
Nabíjací kábel 2-in-1 umožňujúci súčasné nabíjanie headsetu a telefónu
Mobilné aplikácie pre iPhone alebo Android smartfón zistia aktuálny stav batérie
Technológia rýchleho párovania
Bluetooth A2DP profil
Bluetooth AVRCP profil

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
8 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
8 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics M90 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics M90 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics M90, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics M90, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics M90 fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií