AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Plantronics RIG 505 LAVA čierne

Zobraziť katalóg
Plantronics RIG 505 LAVA čierne
4,8 5 hodnotení
Herné slúchadlá – pre PC, Xbox One, Playstation 4, ľahký a konfigurovateľný rám
Kód:  MS030b5a9j Produktové číslo:  204804-05 Stránky výrobcu

Plantronics RIG 505 LAVA čierne

Či už radi počúvate hudbu, sledujete filmy alebo ste vášnivými hráčmi počítačových hier pre Xbox One a Playstation 4, slúchadlá Plantronics RIG 505 LAVA sú vynikajúcou voľbou pre všetkých, ktorí túžia po špičkovom zvukovom podaní. Zaujmú aj svojou robustnou a nadčasovú konštrukciou, rovnako ako prepracovanou ergonómiou, ktorá umožňuje pohodlné nosenie aj v prípade niekoľkohodinového hrania či počúvania. 

Kľúčové vlastnosti

  • Navrhnuté pre hranie počítačových hier a hier pre Xbox One a PS4, sledovanie filmov aj počúvanie hudby
  • Na prvý pohľad zaujmú robustným a nadčasovým vzhľadom
  • Vaše herné dobrodružstvo ozvučia 40 mm meniče čistým zvukom s hlbokými basmi
  • Slúchadlá sú vybavené akusticky otvorenou konštrukciou náušníkov, ktoré prepúšťajú vzduch
  • O komfort pri nosení sa postarajú náušníky z pamäťovej peny a hlavového mostu
  • Nechýba mikrofón s funkciou potlačenia šumu

Precízne slúchadlá so špičkovým zvukom

Vydajte sa do sveta svojej obľúbenej hry spolu so slúchadlami RIG 505 LAVA, ktoré vám poskytnú perfektné ozvučenie vášho herného dobrodružstva. Slúchadlá sa môžu pochváliť výkonnými 40 mm meničmi s nízkou frekvenciou rezonátorov. Tie vám garantujú čistý a vysoko detailný a krištáľovo čistý zvuk s hlbokými basmi. Vďaka tomu slúchadlá dodajú intenzívny audiozážitok, takže vám neunikne jediné šuchnutie. To vášnivým hráčom umožní ovládnuť bojové polia virtuálneho sveta a stať sa úplnými šampiónmi v akomkoľvek hernom zápolení. 

Pohodlie aj po hodinách hrania

Tento model je navrhnutý pre profesionálne hranie, preto je vybavený akusticky otvorenou konštrukciou náušníkov. Tie ponúkajú maximálnu mieru pohodlia aj pri dlhom hraní, pretože prepúšťajú vzduch a obmedzujú potenie.Vy sa tak v pohodlí môžete plne ponoriť do hry a sústrediť svoju pozornosť na dosiahnutie víťazstva v hre. Perfektné pohodlie a prispôsobenie pre vašu hlavu zaistí flexibilný rám s mäkkým čalúnením a náušníky z pamäťovej peny, ktorá sa prispôsobí tvaru vašej hlavy. Zaujímavou vychytávkou je aj mikrofón s funkciou potlačenia šumu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den.. jdou tyto sluchátka připojit do xbox one ovladače?

Dobrý den, mám problém a to ten, že mi mikrofon snímá zvuky i když je zvedlý nahoru, dá se to nějak vyřešit, nebo se jedná o vadný kus?

Dobrý den, ta redukce, kterou balení obsahuje vede do USB portu? Děkuji

Dobrý den, sluchátka jsem zapojil ale mikrofon mi snímá zvuk ze sluchátek (třeba hra) ale když něco říkám tak to není slyšet.

Dobrý den, je součástí balení rozbočovač ( sluchátka , mikrofon )?

Hodia sa tieto slúchadlá na hranie hier ako je CS:GO ?

Nefunguje mikrofon. V balení byly pouze sluchátka na jacka, ale nikde žádné USB nebo cokoliv pro použití do PC. Co s tím?

Muže se sundat mikrofon?

Je mikrofon na týchto slúchadlách odnímateľný ?

Diskusia a poradňa k Plantronics RIG 505 LAVA čierne
Príslušenstvo pre Plantronics RIG 505 LAVA čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 505 LAVA černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 505 LAVA Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 505 LAVA Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics RIG 505 lávafekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií