Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Plantronics Voyager Legend

Zobraziť katalóg
Plantronics Voyager Legend
4,6 148 hodnotení
Handsfree – Bluetooth v3.0, redukcia šumu, ovládanie hlasom, tri veľkosti štupľov, nabíjačka
Kód:  MS030e82 Produktové číslo:  87300-05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Voyager Legend

Headset Plantronics Voyager Legend kombinuje prednosti aktívnej eliminácie okolitého šumu a aktívnej ochrany snímania vášho hlasu pred vetrom. Navyše je odolný proti vlhkosti, takže vám nič nezabráni v používaní ani pri nepriaznivom počasí. Z ďalších výnimočných technológií ponúkne podporu hlasových príkazov a zabudovaný inteligentný senzor. Všetko vytvára jeden dokonalý celok, ktorý vám uľahčí komunikáciu v práci aj na cestách.

Jednoducho intuitívny

Inteligentný senzor (Smart sensor) automaticky rozpozná, keď si headset nasadíte a umožní vám ihneď začať hovory – bez toho, aby ste museli stláčať akékoľvek tlačidlo.

Hlasové príkazy

Keď už máte headset nasadený a na linke sa vyskytne prichádzajúci hovor, tak vás headset automaticky informuje, kto volá. Následne stačí povedať „Answer“ na prijatie hovoru, alebo „Ignore“ na jeho odmietnutie. Po intuitívnom kliknutí na tlačidlo hlasových príkazov sa môžete spýtať aj na aktuálny stav akumulátora alebo pripojenia.

Multipoint

Headset Plantronics Voyager Legend podporuje spárovanie až s 2 zariadeniami súčasne. Poskytuje vám teda nástroj na pohodlnú obsluhu aj súkromného telefónu. Headset sa vkladá do ucha, kde spoľahlivo drží vďaka gélovému/penovému nadstavcu. Bezpečné uloženie podporuje aj riešenie so zachytením za uchom.

Široká konektivita

Keď headset pripojíte k svojmu počítaču s Mac OS alebo Windows pomocou kábla USB, môžete optimalizovať nastavenie funkcií presne podľa vašich potrieb. Rovnako ako aktualizovať softvér pomocou jednoduchého nástroja Updater MyHeadset.

Aplikácia Find MyHeadset pre telefóny s OS Android a iOS vám zase pomôže nájsť odložený headset. Keď jeho služby potrebujete, vyšle zvukový signál, a ak je headset v blízkosti 10 metrov, dá o sebe vedieť krátkym tónom. Keď však nie je v dosahu, je tu možnosť zobrazenia poslednej polohy pomocou GPS.


Doplňujúce informácie:

Konektivita:
Bezdrôtová technológia: Bluetooth v3.0
Podporované profily: A2DP, AVRCP, HFP v1.6, HSP v1.2
Dve simultánne spárované zariadenia (Multipoint)
Maximálny dosah: 10 m

Technológia inteligentného senzora:
Automaticky prijíma a odosiela hovory do vášho mobilného telefónu či tabletu.
Pozastavuje prehrávanie zvuku, keď je headset odobraný z ucha.
Zamyká tlačidlo volania, aby zabránil nechcenému opätovnému vytáčaniu.

Eliminácia okolitého šumu:
Trojica mikrofónov pre aktívne digitálne spracovanie zvuku (DSP).
Interný, adaptívny 20-pásmový ekvalizér.
Odstránenie ozveny (echo).
Detekcia okolitých tónov.

Eliminácia okolitého vetra:
Oceľový kryt proti vetru.
Bloky akustickej tkaniny.
Elektronický filter v obvodoch mikrofónu.

Napájanie:
Zabudovaná batéria
Pohotovostný režim: až 11 dní (264 hodín)
Čas hovoru: až 7 hodín
Čas nabíjania: 90 minút (max.)

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Štýl nosenia: ušné pútko + ušný nadstavec
Hmotnosť: 18 g

Štandardné príslušenstvo:
AC adaptér, adaptér na použitie v automobile
Nabíjací kábel USB
Silikónové a penové ušné nadstavce

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám tento headset a nyní se mi stává že já slyším toho s kým volám, ale on mne neslyší buď vůbec nebo jen jako z velké dálky. Můžete mi poradit co s tím a nebo nějaký servis? Matušina

Dobry den, mam ho jiz nekolik mesicu a zacalo mi blbnout udrzeni bluetooth spojeni s telefonem. Stale se prepina mezi klasickym hovorem z telefonu a mezi hovorem pres headset. I behem hovoru to jde chvili z telefonu a chvili z headsetu. Da se tento problem nejak vyresit? Restart obou zarizeni i nove sparovani je vyzkouseno a bylo neuspesne. Diky za odpoved

Dobry den, lze toto hansfree pripnout na obe usi? (prave nebo leve). Dekuji

Lze připojit k Nokii 230?

Dobry den, jak hlasově vytočím tel. číslo ze seznamu? Ok, Google ze zamčené obrazovky nefunguje - nespustí se. Dále jen občas reaguje na povel Answer. Nesmyslně se páruje i když je spárovaný - výsledek je že se spárování zruší musím headset restartovat.

Dobrý den, je zařízení kompatibilní s telefonem S. galaxy J5? díky

dobrý den, je zařízení kompatibilní s telefonem iphone 5 se. Děkuji za odpověd.

Je toto zařízení kompatibilní s Samsung Galaxy S3?

Dobrý den, v říjnu jsem u Vás koupila Handsfree Plantronics Voyager Legend. Se starým tlačítkovýn Samsungem fungoval bez problémů. Teď mám LG L9II a nelze ho s handsfree spárovat. Zkoušela jsem ho spárovat i s Lenovo S850 a také bez úspěchu. Existuje nějaké řešení? Děkuji Velechovská

Otázka : Bluetooth Headset - Plantronics Voyager Legend v cene 68,74 Euro je kompatibilný s telefónom APPLE IPHONE 6 MG472CN/A Ďakujem

Diskusia a poradňa k Plantronics Voyager Legend
Príslušenstvo pre Plantronics Voyager Legend Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Voyager Legend. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Voyager Legend Bluetooth-Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Voyager Legend Bluetooth-Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics Voyager Legend.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií