Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II

Zobraziť katalóg
PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II
4,9 14 hodnotení
Herná konzola – k TV, HDD 1024 GB, Blu-ray, možnosť hrania v 4K, menu v slovenčine, 1× herný ovládač, hra v balení (fyzický nosič)–The Last Of Us Part II, čierna farba
Kód:  MSX001NEO20 Produktové číslo:  PS719379300 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II Predaj skončil

PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II

Špeciálny PlayStation 4 Pro obsahuje

  • Hernú konzolu PS4 Pro
  • Jeden ovládač DualShock 4
  • The Last Of Us Part II – fyzické balenie
PlayStation 4 Pro

PlayStation Plus

V službe PS Plus prístupnej zo systému PS4 nájdete najnovšie správy, zľavy a svoju zbierku hier služby PS Plus. Teraz navyše 10 GB v online úložisku na uložené pozície z hier pre systém PS4.

PlayStation 4 Pro

PlayStation App

Nakupujte hry, nech už ste kdekoľvek, a nechajte svoj Sony PlayStation 4 Pro s kapacitou 1 TB, aby vám ich doma stiahol, sledujte, čo hrajú vaši priatelia. A hlavne používajte svoje mobilné zariadenie ako druhú obrazovku.

PlayStation 4 Pro

Jednoduché zdieľanie

Streamujte svoje hranie na systéme PS4 naživo priamo na YouTube a nahrávajte videoklipy na Twitter jediným stlačením tlačidla SHARE na ovládači.

Share Play s PlayStation 4 Pro

Pozvite kamarátov na nové dobrodružstvo, vyzvite ich na multiplayerový súboj alebo ich nechajte prevziať kontrolu a hrať za vás, aj keď nevlastnia samotnú hru.

Remote Play

S hernou konzolou Sony PlayStation 4 Pro už nemusíte byť prilepení na televíznej obrazovke, streamujte hry prostredníctvom domácej bezdrôtovej siete na PC aj Mac, systému PS Vita alebo zariadenia Sony Xperia.


Ovládač DualShock 4

Bezdrôtový ovládač DualShock 4 sa môže pochváliť novým vzhľadom a vyhotovením, vrátane viditeľnejšej a farebnejšej svetelnej lišty. Vďaka precíznemu spracovaniu máte teraz s hracou konzolou Sony PlayStation 4 Pro ešte väčšie možnosti ukázať svoj talent. Ide o najviac ergonomický a intuitívny ovládač PlayStation, ktorý kedy bolstvorený.

Exkluzívny hardvér

PlayStation 4 Pro má vo svojej výbave novú grafickú kartu založenú na architektúre AMD Polaris aj rýchlejší procesor. Vďaka tomu dôjde aj na zážitky vo 4K rozlíšení, HDR spracovanie obrazu aj vylepšenie VR hier.

Vyšší stupeň detailov s PlayStation 4 Pro

Nové hry budú s výrazne vyšším výkonom hernej konzoly počítať a ponúknu impozantnú grafiku, ale zmena prebehne aj pri už vydaných. Pokročilých grafických efektov sa tak dočká Deus Ex: Mankind Divided, Uncharted 4 a rad iných titulov.

Najlepšie hry nájdete na PlayStation platforme

Vďaka prvotriednemu hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameraniu na hráča a exkluzívnym funkciám je herná konzola Sony PlayStation 4 Pro najlepšou možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes. Nechýba ani celý rad jedinečných titulov vrátane osvedčenej série Uncharted, The Last Guardian, Gran Turismo a mnohé ďalšie.

PlayStation 4 Pro otvára úplne novú kapitolu zábavy

Sony PlayStation 4 Pro stačí zapojiť a hrať. Súprava PS VR je podporovaná systémom PlayStation 4 Pro, môžete ich teda jednoducho prepojiť a behom pár sekúnd si dopriať nové zážitky.


Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, Micro USB (na ovládači), S/PDIF (Digital OUT) Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 024 GB Hotovo!
Typ konzoly
K TV Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, Micro USB (na ovládači), S/PDIF (Digital OUT) Hotovo!

Verzia

Verzia
PS4 Pro Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola, Herný ovládač 1 ks, Hra v balení (fyzický nosič), Kábel HDMI, Kábel USB, Nabíjací adaptér, Slúchadlá Hotovo!
Hry/licencie v balení
The Last Of Us Part II Hotovo!
Variant balenia
The Last Of Us Part II Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Lokalizácia

Lokalizované menu
CZ, HU Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Htěl bych se zeptat? Stále se dá stáhnout zdarma Apex Legends na Ps4 pro a kolik přibližně má paměti hra,předem děkuji za odpověď.

Dobry den, dá se zdarma stáhnout na konzoli Fortnite?

Guten Tag ,was bedeutet der Punkt "lokalisiertes Menü: CZ,HU" ( siehe Anhang) bei diesem Artikel (playstation 4 pro ) Ist das Menü nicht in deutsch? Oder wie verstehe ich das? Vielen Dank vorab!Lg Surber-seitz Von meinem/meiner Galaxy gesendet Konzole Mail ID: 337935981

Zdravim, oplatí sa kupovať PS4 alebo radšej počkať na PS5 ???

Dobry den, viete mi povedat aka verzia je tato konzola, mam zaujem o CUH-7216b dakujem

Pokud vyberu službu "Možnost vrátit zboží do 60 dnů", tak bude mi vrácen také poplatek za tuto službu, kdybych se rozhodl takto učinit?

Diskusia a poradňa k PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II
Príslušenstvo pre PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayStation 4 Pro 1TB + The Last Of Us Part II.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií