Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PlayStation 4 Pro 1TB + NHL 20

Zobraziť katalóg
PlayStation 4 Pro 1TB + NHL 20
Herná konzola – domáca, HDD 1024 GB, Blu-ray, možnosť hrania v 4K, 1× herný ovládač, hra v balení (fyzický nosič), farba čierna
Kód:  MSX001NEOB3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PlayStation 4 Pro 1TB + NHL 20

Legendárne hry z minulého storočia v našich srdciach nestarnú. Cítite to rovnako? Herná konzola PlayStation 4 Pro 1TB + NHL 20 je pre vás to pravé, keďže vracia staré nezabudnuteľné zážitky. Hrať online je skvelé, ale nie je nad to si zahrať preteky alebo bojovku s kamarátom vedľa na gauči. Napríklad konzola PlayStation 4 Pro 1TB + NHL 20 je toho krásnym príkladom.

Konzola PlayStation 4 Pro 1TB + NHL 20 a jej najdôležitejšie prednosti

  • Herná konzola PlayStation 4 Pro 1TB + NHL 20 vám zaručene prinesie hodiny a hodiny plné klasických skvostov
  • Dynamické 4K, takmer štyrikrát vyššie rozlíšenie ako štandardných 1080p, pri kompatibilných hrách a pri dostatočných parametroch vašej obrazovky prináša doteraz nepoznané herné potešenie
  • Módna čierna farba konzoly skvele dopĺňa celkový dizajn konštrukcie

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, Micro USB (na ovládači), S/PDIF (Digital OUT) Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 024 GB Hotovo!
Typ konzoly
K TV Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, Micro USB (na ovládači), S/PDIF (Digital OUT) Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 024 GB Hotovo!

Verzia

Verzia
PS4 Pro Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola, Herný ovládač 1 ks, Hra v balení (fyzický nosič), Kábel HDMI, Kábel USB, Nabíjací adaptér, Slúchadlá Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Lokalizácia

Lokalizované menu
CZ Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hej tak to je maras, vyprodáno Playstation 4 Pro + NHL20 100ks 24.11. v 21:44 před začátkem Black Friday 25.11. 8:00. Nechápu jak je to možné, když na položku KOUPIT nešlo kliknout. Alzo co je to zase za tunel? Takhle to bude i u ostatních položek? Že to raději stáhnete z prodeje? No nic jdu koupit jinam :) :) :)

Dobrý den, koukal jsem že jste z akční/výprodejní ceny 8.490,- udělali opět cenu novou za 11.990,-. Na zákazníka to pak může působit, že je cena upravena záměrně před Black Friday, aby se pak uvedlo, že je na produkt opět sleva..např 30%. Chci se zeptat, zda byla posledná akční cena stanovena výrobcem nebo Alzou. Děkuji.

Dobrý den, mohu se zeptat,jak je možné,že je tento produkt vyprodán už 10 hodin před začátkem spuštění samotného prodeje?

Dobrý den chci se zeptat zda je v balení PS4Pro+NHL20 už novější verze PS4Pro Gamma chassis. Děkuji

Dobry den chcem sa informovat o aku verziu (presne oznacenie) konzoly sa jedna.

plánujete ještě naskladnit ps4 pro s nhl než skončí akce???

Jak je možné, že 24.11.2019 ve 23:54 je výrobek vyprodaný, přestože bylo před pár hodinami avízováno, že bude k prodeji až od 25.11.2019 od 8:00 hod? Mám poslat printscreeny jako podnět ČOI?

Dobry den, jedna se prosim o gamma revizi? Tu nejnovejsi pro ps4 pro?

Dobrý deň, neda mi to, ale pozeral som konzolu u niekolkych predajcov a tu je cena bezkonkurencne najnizsia... oproti inym predajcom az o 35% čo ma dosť prekvapuje a vyvolava otazky: Je to regulerna konzola PS4 pro alebo nejaka cinska obnož?? to ozaj vyrobca stanovil cenu tak nizko? Je vyrobcom SONY? kde je hačik?

je to super akce, před 14 dny to stálo bez akce o 3000 méně..

12
Diskusia a poradňa k PlayStation 4 Pro 1TB + NHL 20
Príslušenstvo pre PlayStation 4 Pro 1TB + NHL 20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 4 Pro 1TB + NHL 20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation 4 Pro 1 TB + NHL 20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayStation 4 Pro 1TB + NHL 20.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií