Alzaboxy Q1 Alzaboxy

RPG hry na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(38)
PlayStation 4
(45)
Žáner
Akčný
(40)
RPG
(46)
Stratégia
(6)
Strieľačky
(7)
Textová lokalizácia
CS
(5)
EN
(45)
DE
(40)
HU
(1)
RU
(11)
PL
(9)
FR
(18)
ES
(16)
IT
(17)
Zh
(2)
Zvuková lokalizácia
EN
(45)
DE
(23)
RU
(1)
FR
(7)
ES
(7)
IT
(6)
JP
(1)
Vekové obmedzenie
12 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

RPG hry na PlayStation 4 vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať RPG hry na PlayStation 4 na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte RPG hry na PlayStation 4?

Ak si chcete zaobstarať RPG hry na PlayStation 4, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: RPG hry na PlayStation 4

Hľadáte najlepšie RPG hry na PlayStation 4? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie RPG hry na PlayStation 4

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie RPG hry na PlayStation 4, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
46 položiek
4,6
Wolfenstein: Alt History Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – kolekcia všetkých novodobých dielov série Wolfenstein, ktorá zoberie hráča na epické dobrodružstvo skrz ponurú alternatívnu históriu, kedy nacisti dosiahli globálnej nadvlády. Obsahuje hry Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus a Youngblood.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX935
5,0 10×
Dark Souls Trilogy – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – kombinácia bohatého, temného fantasy sveta, prechádzanie dungeonov, stretnutie s hrôzostrašnými nepriateľmi a prevratné online prvky robia z Dark Souls absolútne presvedčivý zážitok. Hra odstraňuje bariéry z herného sveta, ktorý podporuje túžbu po poznaní a požaduje prispôsobivosť. Pri stretnutiach s desivými nepriateľmi a objavovaní nových oblastí sa základ hry, výzvy a odmeny menia na skúsenosti a prinášajú jedinečný pocit úspechu.
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX602
4,9
Elden Ring – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Hra dáva hráčom možnosť mapovať svet podľa vlastných predstáv. Vyberte si, či chcete čeliť neľútostným bojom proti strašným nepriateľom, alebo využite tajné bojové systémy hry a získate prevahu. Je na hráčovi, aby sa rozhodol, ako zvládne mnohé výzvy, ktoré ho čakajú.
55,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX647se
4,4
Borderlands: The Handsome Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, – esenciálna kompilácia Borderlands obsahuje definitívne verzie dvoch hier – Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel – špeciálne prerobené pre konzoly novej generácie.
14,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX126
4,0
Devil May Cry HD Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – edícia obsahuje: Devil May Cry, Devil May Cry 2, Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition. Držte si červené kabáty a pripravte si zbrane na lov démonov, toto bude krvavá jazda!
18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX475
5,0 12×
Mass Effect: Legendary Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – medzi ľudstvom a najväčšou hrozbou v jeho dejinách stojí jedna jediná osoba; pripomeňte si legendu o kapitánovi Shepardovi/veliteľke Shepardovej z cenami ovenčenej trilógie Mass Effect; zahŕňa základný obsah pre jedného hráča pre všetky tri hry a viac ako 40 položiek na stiahnutie, s viac ako 100 hodinami obsahu, ktorý je celý prepojený v jednej ságe; spoznajte úžasne bohatý a podrobný svet s ohromujúcimi vizuálnymi detailmi
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX971
4,5
Biomutant – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – postapokalyptické Kung-fu RPG v otvorenom svete s jedinečným systémom bojového umenia, kde môžete kombinovať kontaktný boj, streľbu a schopnosti mutantov.
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX434
4,9
PS4 - Bioshock Collection
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX202
4,7 22×
Middle-earth: Shadow of War – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – nadväzuje na originálny príbeh o Talionovi a Celebrimborovi, ktorí sa musia prebiť nepriateľskou líniou, aby vytvorili armádu, pomocou ktorej sa postavia Temnému lordovi Sauronovi.
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX0802
5,0
Chernobylite – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Vžite sa do úlohy Igora, fyzika a bývalého zamestnanca černobyľskej elektrárne, ktorý sa vracia do Pripjati, aby vyšetril záhadné zmiznutie svojej snúbenice spred tridsiatich rokov. Preskúmajte nelineárny príbeh a objavte pravdu o svojej trýznivej minulosti.
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1170
4,0
Marvel vs. Capcom: Infinite – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – epický stret medzi dvomi príbehovými univerzami sa vracia s Marvel vs. Capcom. Bojujte za svojich obľúbených hrdinov.
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX0809
5,0
Tiny Tinas Wonderlands – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – môžete vytvárať a upravovať svojich vlastných hrdinov z viacerých tried a s nimi drancovať, strieľať, sekať a vrhať sa na bizarné príšery alebo do dungeonov plných pokladov, v snahe zastaviť tyranského Dragon Lorda.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1137
4,9
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, Víťaz viac ako 200 ocenení hra roka, Skyrim Special Edition oživuje epickú fantasy hry s úžasnou úrovňou podrobnosti. Špeciálna edícia obsahuje kritiky ocenenú hry a herné rozšírenie, ako aj rad nových funkcií ako remasterovaná grafika a efekty, nové osvetlenie, hĺbka viditeľnosti, odrazy a ďalšie.
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX315
1,0
Mount and Blade II: Bannerlord – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Rohy hučia, vrany sa zlietajú. Ríša je rozorvaná občianskou vojnou. Za hranicami vznikajú nové kráľovstvá. Schmatnite meč, navlečte zbroj, povolajte stúpencov a vyrazte dopredu za víťazstvom a slávou na bojisku Calradie. Upevnite svoju vládu a vytvorte nový svet z popola toho starého.
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1391
Tiny Tinas Wonderlands: Chaotic Great Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1137cge
Mortal Shell: Game of the Year Limited Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – akčné RPG inšpirované sériou Dark Souls. Zatiaľ čo zvyšky ľudstva upadajú a podliehajú rozkladu, fanatickí nepriatelia obsadzujú trosky. Nemajú žiadne zľutovanie a vaše prežitie tak záleží na prvotriednom inštinkte, presnosti a inštinktoch.
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1299
Persona 3 Reload – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: RPG a dobrodružný, – Persona 3 Reload je podmanivou reimagináciou žánrovo určujúcej RPG hry, ktorá sa vďaka špičkovej grafike a hrateľnosti znovu zrodila pre modernú dobu.
59,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1557
Devil May Cry HD Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – edícia obsahuje: Devil May Cry, Devil May Cry 2,Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition. Držte si červené kabáty a pripravte si zbrane na lov démonov, toto bude totiž poriadne krvavá jazda!
18,90 €
Dostupnosť podľa položiek v súprave
Objednávací kód: MSX475nad
Dragon Ball Z Kakarot: Legendary Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1561
4,9 48×
Assassins Creed Origins – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Ponorte sa do tajomnej časti ľudskej histórie v ďalšom pokračovaní série Assassin's Creed s podtitulom Origins a spoznajte napínavý príbeh o vzniku Asasínskeho bratstva a prvého asasína vôbec.
Cenová bomba
17,90 € Ušetríte 2,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX096f
Monster Menu: The Scavengers Cookbook – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a stratégia, – Keď sa skupina dobrodruhov ponorí do hlbín neprebádanej kobky, rýchlo zistí, že si odhryzli väčšie sústo, než dokážu rozhrýzť. Beznádejne stratení musia nájsť akékoľvek jedlo a zároveň hľadať cestu von.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1411
PS4 - One Piece Pirate Warriors 3
Hra na konzolu – krabicová verzia, žáner: RPG,
55 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX208

RPG hry na PlayStation 4

V kategórii RPG hry na PlayStation 4 máme práve teraz na Alza.sk celkom 46 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné RPG hry na PlayStation 4 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie RPG hry na PlayStation 4 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii RPG hry na PlayStation 4 recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií